Annonsere på Radio Rjukan

TURISTRADIO 2020 - SPESIALTILBUD!

Næringslivet i Tinn har, som mange andre, blitt hardt rammet av koronakrisen. Men, i sommer ser det ut til at svært mange nordmenn vil reise i Norge og da er det håp om at Rjukan er høyt oppe på ønskelista.

Hver sommer tilbyr Radio Rjukan en turistradio med lokal turistinformasjon, nyheter og sommermusikk. Det gjør vi også i år og vi ønsker å hjelpe reiselivet spesiellt og næringslivet generellt med å tilby annonser i årets turistradio til spesialpris. 

Nøyaktig hvor mye det vil koste er avhengig av flere faktorer, men ta kontakt med Jonny Listaul så gir han deg en tilbud som passer din butikk/virksomhet. 

Turistradioen sendes døgnet rundt fra St.Hans til midten av august og det er rom for annonser i alle døgnets timer hele sommeren. Vi kan også tilby reklame på våre websider! 

Vi kan også stå for enkel produksjon av selve lydspotten etter kundens  behov, men vi anbefaler å bruke noen kroner ekstra for å få et profesjonellt radiobyrå til å gjøre jobben, slik at du får ditt helt eget lydbilde. 

TA KONTAKT MED JONNY PÅ TLF 47 39 79 90 eller epost: jonny.listaul@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - -

RADIOREKLAME PÅ RADIO RJUKAN

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn med nyheter, musikk og nyttig informasjon. Hos oss når du folk i Tinn døgnet rundt hele året. 

Ønsker du å reklamere hos oss, er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg til å få fram ditt budskap. Vi har hyggelige priser og kan også stå for produksjon av selve lydannonsen

Det er mulig å annonsere en dag, en uke eller et helt år og vi har allerede mange faste kunder. 

TA KONTAKT MED JONNY PÅ TLF 47 39 79 90 eller epost: jonny.listaul@gmail.com

Siste nytt:Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS