Donkeyboy med 4 låter på singlelista

Donkeyboy og Linnea Dale gir seg ikke. Akkurat da man trodde lufta gikk ut av singleballongen, etter 5. og 6.plass på den offisielle salgslista, gjør de komback med 1. og 2.plass på lista igjen. Nå er det "Ambitions" som går til topps igjen i sin 29. uke på lista!
Kultur
Publisert : 21.10.2009 21:27

Donkeyboy og Linnea Dale gir seg ikke. Akkurat da man trodde lufta gikk ut av singleballongen, etter 5. og 6. plass på den offisielle salgslista, gjør de komback med 1. og 2.plass på lista igjen. Nå er det "Ambitions" som går til topps igjen i sin 29. uke på lista!

Denne uka ga Donkeyboy ut debutalbumet sitt, "Caught in a life", og det førte umiddelbart til fornyet interesse for begge de to første singlene til topps igjen med ny dobbeltseier.
Nå er det "Ambitions" som er tilbake på topp i sin 29. uke, mens "Sometimes" følger opp som nummer 2, og "Broke my eyes" som nummer 6 på lista, og som ikke det er nok er 4.låta "Awake" inne på 17.plass.

Ingen norske band har tidligere hatt 4 låter inne på Topp 20 over Norges mest solgte singler.

Forrige ukes listetopp, Kent og "Töntarna" er solid passert nede på 11.plass, mens Chris Lee går fra 2. plass ned til 5.plass. 
Lukter Doneyboy på å skaffe seg tidenes norske single?

Linnea Dale fra Tinn Austbygd satser nå for fullt med drammensbandet, som vi tør spå som listetopper av albumlista i Norge i neste uke.

VG Lista Topp 20
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS