Regissør Bay mistet regien

Da Hollywood-regissør Michael Bay, som jobber med en ny Hollywood-film og tungtvannssabotasjen, skulle kaste glans over Samsungs nyeste prestisje-TV, endte det med at han gikk rett av scenen, og lagde en mindre skandale. - Live-opptredener er nok ikke min greie, sa han i en kommentar etterpå, skriver VG.
Kultur
Publisert : 07.01.2014 07:04

Da Hollywood-regissør Michael Bay, som jobber med en ny Hollywood-film og tungtvannssabotasjen, skulle kaste glans over Samsungs nyeste prestisje-TV, endte det med at han gikk rett av scenen, og lagde en mindre skandale.
- Live-opptredener er nok ikke min greie, sa han i en kommentar etterpå, skriver VG.

Hollywoods storregissør Micghal Bay trives bedre bak kameraet enn foran. Michael Bay er kjent som en av Hollywoods største blocckbuster-regissører og produsenter.

Den koreanske elektronikk-giganten Samsung hadde hyret Bay for å kaste glans over et av firmaets nye TV-flaggskip på en pressekonferanse i forkant av teknologimessen CES. Natt til tirsdag norsk tid sto Bay på scenen i Las Vegas, foran en ballsal fullstappet med journalister fra hele verden.

Når Bay skal skryte av Samsungs 105-tommers buede kino-TV, blir han tydelig ukomfortabel. Han avbryter seg selv midt i en setning, kremter irritert, og unnskylder seg med at den såkalte teleprompteren er ute. (Teleprompteren er en skjerm som står vendt mot scenen, der manuskriptet til talerne vises med store bokstaver.)

- Hvordan tror du buen vil påvirke seernes opplevelse av filmene dine? spør Samsung-toppen Joe Stinziano, i et forsøk på å lede stjerneregissøren inn på rett spor igjen.

- Unnskyld. Jeg beklager, sier Bay. Deretter marsjerer han av scenen.

Etterpå sier han på sin egen blogg:
"Wow! Jeg skjemmet meg visst ut på CES. Jeg skulle snakke for Samsung om denne fantastiske buede 105-tommers Ultra HD-TV-en. Jeg låner sjelden ut navnet mitt til produkter, men denne er bare strålende. Jeg ble så ivrig etter å snakke at jeg hoppet over (Samsung-)sjefens intro-linje, og da ble teleprompteren feil. Prompteren gikk opp og ned, og så gikk jeg av. Live-opptredener er nok ikke min greie."
 

Bay er forøvrig snart klar med sin siste film, som er en kom en film om Transformers.
Den heter "Transformers: Age of Extinction" og får norsk premiere 27. juni.
Blockbusterregissør Michael Bay vil ikke gi slipp på Transformers ennå. Nye rollefigurer er på plass. Ellers blir nok alt som før. Storslåtte actionsekvenser og rikelig med eksplosjoner.
Ikke originalt, menm undergholdende og helt sikkert en ny pengemaskin!

Hele saken i VG
VG's sak om Tuingtvannsfilmen

Tidligere Radio Rjukanssaker:
Planlegger ny tungtvannsfilm i Hollywood
Danny Boyle også med tungtvannsserie
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS