Tinndøler på Oslo Motorshow til helga

Tinndøler på Oslo Motorshow til helga

Mange fra Tinns bilmiljø drar hvert år på Norges største bilmesse. Oslo Motorshow besøkes av over 40.000 bilinteresserte, og den Tinn-baserte Jensenklubben har stand på messa for åttende gang.
Kultur
Publisert : 17.10.2019 22:34
Sist oppdatert : 29.10.2019 09:59

Ingen norsk kommune har større tetthet av det klassiske håndlagede sportbilmerket Jensen enn Tinn. Og selv om klubben er nasjonal, er den startet og har basen sin i Tinn.
Årets største satsing og begivenhet for klubben er å møte andre bilinteresserte på Oslo Motorshow i Norges Messhaller på Lillestrøm i slutten av oktober hvert år.
Kommende helg er det klat for tre nye dager, fra freag til søndag, og Jensen Owners' Club Norway er klare.
- Vi gleder oss, og håper mange tinndøler kommer innm også år. Det er alltid trivelig, selv om messe er mye jobb også sier, Erik Lund som er messeansvarlig og nestleder i klubben. 
- Fra tinn står Ole Jon Tveito på stand, han bør være kjent hos dere, vitser Lund.
- Jeg veit også at det kommer en delegasjon fra den lokale motorhistoriske klubben og at han har avtalt et møte med et par skoleklasser fra Tinn, og hvert år er det mye folk fra rjukan og tinn som dukker opp.
- Dette er tydeligvis en av helgene endel tinndøler ikke går glipp av, og bilintereesen, ikke bare for jensen, må være høy i Tinn, sier Lund.

Linker:
Oslo Motorshow på nett
Oslo Motorshow på facebook
Jensenklubben på nett
Jensenklubben på facebook
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS