Rjukan vant slitekamp mot Skade

Radio Rjukan6. november 20166min
danielfalc-1_fb09

""Det ble en tøff slitekamp i Rjukanhallen lørdag.
Førsteomgang mot Skade var helt jevn. Lagene veklaet mes å lede, og omgangemn gikk ut med fattige 14 mål scoret, og 7-7 i protokollen. Rjukan hadde satt et beinhard forsvarsspill, men Skade fulgte opp.

Rjukan tok ledelsen i andre omgang, og gikk opp til 9-7, men Skade kom tilbake og ledet 10-9, før Rjukan tydeligvis begynte å ta tak.

Skade spilte til dels rått i forsvar, og det var ikke få ganger at noen ble liggende på felxidekket og vri seg etter en duell.
""
Kampen stod lenge å vippet på i starten av andre omgang, men da Daniel Falck som hadde kommjet inn i andre omgang fikk en fin stikker i en kontring, og scoret til 11-10 var det starten på at Rjukan tok kampen.

Det endte med firemålsseier 19-15, og en god dag i Rjukanhallen.

Rjukan ligger på 5. plass på tabellen, men det er bare to poeng opp til 1. plass!