Radio Rjukan3. desember 20166min
handballdamer2016-2_871b

Rjukans håndballdamer blir bare blidere og bildere, for ingen i serien ser ut til å kunne tukte dem i årets sesong.
Det var riktignok knyttet spenning til at Rjukan skulle til bortekamp mot sine to verste konkurrenter i toppen av tabellen, Skiens Ball 2 torsdag, og Bamble 2 lørdag.

Og torsdag kveld det var lenge en helt jevn kamp i Skienshallen der Skiens Ball 2 lenge holdt spiriten mot Rjukan, som ledet 11-10 ved pause. Lagene fulgte hverandre tett, men Rjukan dro ifra. Dorte Angen var kampen store spiller med 14 mål, mens Gitte Angen Aarhus fikset 8 av målene. Dermed endte kampen 29-23 til Rjukan, som dermed da hektet av andrelaget påtabellen.

""Lørdag morgen, med kampstarte klokka 10.45 (!) var det ny kamp for Rjukandamene, nå i Grasmyr Idrettshall i Bamble, mot sin nest verste konkurrent, Bamble 2. det var helt jevnt.
Til pause var stillingen 11-11, og det fortsatte i andre omgang inntil det ble avblåst på 16-16.
Vanessa Asdal fikk rødt kort, og måtte av banen da hun gikk ut av målet og kræsjet med en motstander.
Men på Rjukan er det mange som kan mye, og Monica Stang gikk i mål. Da ble det avgjort. Hun stengte likegodt buret fullstendig i 16 minutter!
Som vanlig var det Angens som var de som banket in målene (Dorte 11 og Gitte 7), og kampen endte med rjukanseier 24-21.

– Vi sikret to viktige seire og dermed tabelltopp, tross varierende spill, sier en godt fornøyd trener Gjermund Ingolfsland i en melding til Radio Rjukan rett etter at bambleseieren er i boks.

Rjukan leder nå med 6 poeng på Skiens ball på tabellen, og viser seg suverene i årets serie.
Med to tap borte nå, hadde Skiens Ballklubb vært á poeng, og Bamble hadde halset 2 poeng bak.
Istedet har Rjukan sagt takk og farvel til motstanderne.