fbpx

Håndballgutta sendte topplaget hjem med tap 22-31

Radio Rjukan10. desember 20167min
rj-kragero-des2016-1_0b2e

""Rjukan startet best, og holdt ledelsen gjennom hele kampen, men det var først mot slutten av første omgang vi begynte å føle at Rjukan hadde kontroll. Det var hjemmelaget som gikk til pause med ledelsen 17-13, men i starten på andre omgang hadde Kragerø bestemt seg for å hardne til spillet.
Det viste seg både på banen og ikke minst foran mål. Det gikk hele 8 og et halv minutt (!) før det ble hull på byllen. Kragerø gikk opp i 14-17, etter at begge keepere hadde markert seg bra bak solide forsvar.
Knut Aas reddet alt som kom i denne perioden, og var sterkt delaktig i at det ble seier, for da imponerte Rjukan ikke i avslutningene, som gikk i stenger og utenfor.

Men etter Kragerøs mål, gikk det ikke mer enn 40 sekunder før Rjukan svarte, og publikum var lettet. Derfra tok Rjukan ""kontroll, og særlig de yngste spillerne, imponerte stort både på banen og i målprotokollen, noe som må være en glede å se for Smørvik-brødrene, som eller ville måtte ha holdt tempen oppe i en kamp som denne.
Men unggutta tok ansvar, og ikke minst scoret de mål, alle sammen, ikke minst vingspillerne på kontringer.
For Kragerø ble tilslutt fraløpt, og Rjukan kunne trygge kampen inn med stadig større ledelse. Seieren endte på 31-22, selv om Rjukan var svært når å sette inn kampens siste i sluttsekundet.
Dermed kan Kragerø komme til å slite med serieseieren, som er enkel serie før jul, da Herkules også vant sin kamp 31-22 idag.

Rjukan har en hjemmekamp igjen mot Tjøme før jul, som ikke er endelig programmert.