To ulykker på Tinnsjøveien - Trailer knuste personbil og sperrer veien

To ulykker på Tinnsjøveien - Trailer knuste personbil og sperrer veien

En semitrailer har sklidd ut i Busnesbakken på Tinnsjøveien, og har smadret en personbil i ulykken. To personbiler er involvert i ulykken. En person satt fastklemt i bilen etter uhellet. En time seinere frontkolliderte to biler på samme veien, ved Tinoset. Veien er såpeglatt på åstedene og er sperret.
Ulykker/Redning
Publisert : 21.12.2016 17:14
Sist oppdatert : 22.12.2016 22:00

Det var like etter klokka 16 onsdag at en semitrailer skled ut Busnesbakken på Fv37 Tinnsjøveien mellom Mæl og Tinnoset, og dro med seg to personbiler som den smadret på veien. En person satt fastklemt i en av bilene etter uhellet.
Trafikken kommer nå forbi ulykkesstedene, mens det ventes på bergingsbil. ingen avb de involverte personene var fra Tinn.

Sjåføren, som er hjemmehørende i Hjartdal, ble sendt med ambulanse til sykehuset på Notodden med mindre skader. To kvinner fra Notodden og Gvarv kom uskadd fra det, mens bilen de satt i nærmest ble knust av traileren.
Personene i de to andre bilene kom også fra det uten skader.

Nødetatene ble sendt i full utrykning til ulykkesstedet i Busnesbakken ved Busnesgrend
Personen ble tatt ut av nødetatene, men det var også eksplosjonsfare pga bensinlekkasje.

Vogntoget sperret i et par timer hele veien. Det ble meldt om at det er såpegflatt på veien som følge av underkjølt regn.

Bilberging er rekvirert, og det er snakk om store materielle skader.

Har du bilder fra noen av åstedene? Send dem på 93004093 eller post@radiorjukan.no
 

Totalt skal to personbiler og en lastebil ha vært involvert i ulykken.

I alt seks personer er sendt til legevakt eller sykehus med diverse skader. Alle skal ha vært ved bevissthet, opplyser politiet. 

Mens nødetatene jobbet på dette ulykkesstedet, sklei en bil inn i en av politibilene ved politisperringen. Det ble ingen personskade, men politiet tok beslag i førerkortet til denne bilføreren.


Ny trafikkulykke afnt sted en god time seinere. Det var i 17-tida at det oppstoid en front mot front-kollisjon mellom to personbiler like ved Tinnoset.
Skadeomfanget her er uklart, men det er meldt om speilblank is på vegen, melder politiet.

Saken oppdateres
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS