Hvor er den blå søppelkassa lik denne?

Hvor er den blå søppelkassa lik denne?

Har du sett en slik blå søppelkassa ned sted på Rjukan? Politiet mener å ha tatt den skyldige bak innbruddet og tyveriene på Rjukan videregående skole, men mannen som er hanket inn nekter for at han står bak, tross gode bevis. Nå jakter man på søppelkassa som kan inneholde noe av tyvgodset.
Politi
Publisert : 04.01.2017 07:30
Sist oppdatert : 04.01.2017 10:34

Rjukan videregående skole har oppdaget at en slik blå søppelkasse, kanskje fremdeles merket med "Matavfal" og et epleskrott-symbol på samme måte som denne røde, er bort efra skolen i forbindelse med innbruddet og tyveriene natt til lørdag.
Vitner har også observert mannen gående med denne nedover i Sam Eydesgate, men foreløpig er den ikke dukket opp igjen.
Nå er følgende etterlysning gått ut:

Mørk blå søppeldunk, lik denne savnes etter tyveri fra Rjukan vgs.
Den var merket med "Matavfall" på lignende etikett. Den kan imidlertid være tatt av.
Mann med trillendfe blå søppel-dunk er sett på vei ned Sam Eydesgate lørdag morgen.
OBS! Den er blå, og skiller seg ut fra kommunens svarte med fargede lokk!
Rjukan VGS vil ha tips hvis du har sett noe, eller veit hvor søppelkontaineren kan stå/ligge.
Den kan ha fingeravtrykk, så vennligst ikke rør den, men ring!
Vennligst ring 99711310 dersom du tror du har sett noe.

Politiet har tatt en mann som er mistenkt for innbruddet på Rjukan vgs og på Levo fredag. Det er mulig han også står bak innbrudd på Slåtta Autosenter i Ørvella på vei mot Notodden. Innbruddet har samme stil som det som ble begått på Rjukan.
Foreløpig har mannen, som ikke er fra Tinn, ikke innrømmet noe som helst i forhør.

- Nå håper vi å finne søppeldunken, so mkanskje inneholder no eav tyvgodset fortsatt. Tyvgodset er tyverimerket, men sporing skjer ikke før en av PC'ene startes opp. Foreløpig er dette ikke skjedd. Det gir grunnlag for å tro at utstyret foreløpig ikke er solgt videre.

- Vi ber folk i Tinn om dugnad på å se etter dunken, og de som har sett mannen på vei nedover Rjukan sentrum om å melde seg til meg, og fortelle hva som er sett, sier vaktmester Knut Zeiner.
Det er snakk ulikt teknisk utstyr som mangler, deriblant både laptops og små stasjonære PC'er, som vi ønsker skal komme til rette, sier Zeiner.

- Den er blå, og av samme type som denne røde. Merk at kommunens søplekasser er svarte med fargede lokk, så den bør være lett å oppdage, sier Zeiner, som ikke utelukker en finnerlønn til den som finner den.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS