To røvertall på Radiobingo

To røvertall på Radiobingo

Jan Roger Næset har tatt på seg det lure bingoblikket, og ser over brillene for å understreke at nå bør du kjøpe en bingobingo eller to ekstra, for nå dobles muligheten for at Røvern på 70. 000 kroner går ut til en heldig vinner, nå fra onsdag klokka 20.
Radio-nytt
Publisert : 23.02.2017 17:34
Sist oppdatert : 26.02.2017 11:31

Onsdag er bingodag som vanlig på Radio Rjukan, men det som ikke er vanlig, er at nå er det to røvertall som kan avgjøre om du er den som stikker av med den store røverpotten på 70.000 kroner.

Betyr det at Røvern sitter løsere?
- Ja, helt klart, sier bingogeneral Jan Roger Næset. 
- Det er i 2 røvertall nå, og dobling i antall røvertall dobler muligheten. Og er du eksytra smart så dobler du antallet bingobonger, og dermed har du minst firedobla muligheten til å både vinne, og også til å ta Røvern, mener Næset.

Bingo er viktig, og for amnge ekstra viktig når Røvern er på topp, og det går til to røvertall.

Jan Roger Næset og Odd Terje Mathisen er i alle fall klare til å trekke tall som vanlig, og uslk at alle bingobonger har alle tall, så du kan ikke kjøpe feil bong.
- Det gjelder bare at tallene trekkes i rett rekkefølge for at du skal vinne, og radiobingo er det spillet der er aller lettest å vinne på

Tror du Røvern går?

- Det er godt mulig. Det er to røvertall nå. Og går ikke Røvern nå på onsdag, er det to røvertall også neste onsdag, sier Næset
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS