Jostein & Eirik gir av seg selv både på lufta og i podcast på Radio Rjukan

Jostein & Eirik gir av seg selv både på lufta og i podcast på Radio Rjukan

Ferske på lufta med nytt program er Jostein Nevervei og Eirik Strand klare for lytterne der ute som gjerne kan tenke seg å dele litt av det de har på hjertet, og det er ganske mye. Men likevel røper de ikke altfor mye. - Dere får høre sjøl, mener gutta som er på lufta med program og på nett med podcvast.
Radio-nytt
Publisert : 03.03.2017 14:07
Sist oppdatert : 09.03.2017 16:13

De to 16-åringene er rotekte og stålfaste rjukangutter, og har kjent hverandre så mye de stort sett har hukommelse av i den fremre hjernebarken, og går nå i samme klasse på videregående.
Det er ungdom som har klare meninger og sikkert noen sprø tanker også, som du kan ta del i på fredager, med reprise mandag kveld, eller når det passer best på podcast.

Jostein Nevervei og Eirik Strand er ikke mer beskjedne enn at programmet deres har fått navn etter dem selv, og da står de vel inne for det lytterne får servert.
Men når det gjelder hvem dem er utover nav og alder, og innholdet i programmet - så vil de ikke si for mye.

- Jeg tror vi kan si at det finner folk ut ved å lytte på oss på fredag eller mandag, eller ved å gå inn å liker oss på facebook. der ligger også podcast av programmene, og du finner dem også på en egen flik på toppmenyen på radiorjukan.no. Første program ligger allerede ute, forteller Jostein.

Og Eirik er like hemmelighetsfull.
- Nei, men du kan vel si at det er en rød tråd gjennom hvert program, og at vi snakker om det vi er opptatt av, og det kan være ganske mye, mener Eirik.
- Og så er det god musikk da, og noen faste innslag, skyter Jostein inn.

Fakta:
Jostein & Eirik
Radioprogram som sendes hver fredag kl. 20.
Reprise mandag kl. 19.
Postcast på:
Jostein & Eirik på facebook
Jostein & Eiriks side på radiorjukan.no
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS