Even Bøen inn til 12. plass i Femundenløpet

Even Bøen inn til 12. plass i Femundenløpet

Tinns Even Bøen, passerte mål på en flott 12. plass på mandag, da målgangen for det 600 kilometer lange Hundespann-løpet femundenløpet ble avsluttet. Even Bøen kjører B-spannet til TV-kjendis Lars Monsen, og har gjort det virkelig bra. Lars Monsen ble nummer 9.
Sport
Publisert : 13.02.2017 21:30
Sist oppdatert : 14.02.2017 15:06

Vi kan like godt kalle ham Tinns egen Lars Monsen, Even Bøen, for ved målgang mandag klarte han å kjøre inn til en flott 12. plass under årets utgave av hundekjøringsløp Femundenløpet.

Even Bøen kjørte B-spannet til TV-kjendis Lars Monsen, og har gjort det på en utmerket måte. Lars Monsen kom selv inn til 9. plass i løpet, som ble vunnet av svenske
Petter Karlsson.

- Gøy å bevise at det går fint å gjøre det bra med ettåringer på langdistanse. Jeg og unghundene kom inn i går til en fin 12 plass. Kjørte side om side med Arnt Ola Skjerve de siste 3 km i full fart inn til mål, så det ble aldeles spennende kamp om tolvte plassen men de flinke hundene mine fikk litt overtaket, og vi kjørte forbi bare noen hundre meter før målgang etter vi hadde kjørt tett i tett hele etappen 😁 takk til Sølvi Bergan for enorm gjestfrihet og hyggelige samtaler før og etter løpet. Takk til Amund Kokkvoll for lån av en fantastisk god hund som heter Sextus. Og takk til Superhandlerne mine Monika Aniela Bøkestad og min far for god hjelp, sier Bøen på sin facebookside.

Se mer på TV2side om Femundenløpet 2017

Løpet på 400 eller 600 km går fra fredag til mandag, med start og målgang på Røros.
TV2 sendte for første gang direkte fra årets Femundenløp.


Linker:
Se mer på TV2side om Femundenløpet 2017
Even Bøens facebookside 

Foto: Even Bøen og Trine Rein (bildet t.h.)
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS