Anmeldelse: Buick Lacrosse 2016

Anmeldelse: Buick Lacrosse 2016

Denne modellen er en sedan med vakkert design, full størrelse og leveres med et bredt utvalg av funksjoner.
Forbruker/Helse
Publisert : 03.03.2017 12:45
Sist oppdatert : 09.03.2017 16:14

Modellen produseres av selskapet Buick og er en amerikansk bil. Selskapet eies av General Motors. Bilen har et godt omdømme når det kommer til luksusbiler, og har vært i drift over lang tid i amerikansk historie. Den kan dateres tilbake i 1908. Mange mennesker prioriterer blant annet sikkerhetssystem når de skal kjøpe luksusbil. Buick Lacrosse 2016 kommer ikke til kort når det gjelder sikkerhet. Fremskrittet innen sikkerhetsteknologi i kjøretøy, som Buick tilbyr sine kunder, er ganske enkelt fantastisk og uimotståelig.

Rear cross traffic alert

Dette er én av sikkerhetsfunksjonene som denne bilen tilbyr sine kunder. Det er svært farlig hvis man ikke klarer å se omgivelsene klart. Blindsoner har alltid vært farlig for sjåfører, siden de potensielt kan føre til ulykker. For å unngå dette, vil den toppmoderne trafikkvarsleren varsle sjåføren om møtende kjøretøy, eller biler som er innenfor 65 meter fra bilen din. Dette bidrar til å unngå kollisjoner.

Filskiftevarsler

Noen ganger vil andre skli utav kjørefeltet sitt uten å ville det. Dette systemet er på plass for å advare om dette, uten å bruke blinklys. Systemet gir sjåføren både visuelle varsler og lyd varsler. Varsleren overvåker oppmerking av felt konstant, for å sikre at man ikke avviker uten å ville gjøre det.

4G LTE

Luksusbilen Buick Lacrosse 2016 leveres også med 4G LTE Wi-Fi hotspot. Dermed kan man forbli tilkoblet til verden utenfor med rask nettforbindelse. Dette gjør det også mulig å koble til andre kjøretøy, uansett hvor de befinner seg. Folk kan dermed overvåke kjøretøyet sitt, uansett hvor de er.

 

Beste delene av bilen kan kjøpes på www.Topbildeler.co.no
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS