Har du en sommerjobb til sommerjobbmessa 6. mars?

Har du en sommerjobb til sommerjobbmessa 6. mars?

Rjukan Næringsutvikling og NAV Tinn har gått sammen om å arrangere en sommerjobbmesse i Rjukan Næringsutviklings nye lokaler i Skriugata på Rjukan. Selve messa blir holdt i Kinarestauranten i 1. etasje.
Næringsliv
Publisert : 15.02.2017 20:39
Sist oppdatert : 17.02.2017 10:15

SOMMERJOBBMESSE I TINN MANDAG 6.MARS KL. 13.00 – 16.00
 
Rjukan Næringsutvikling og NAV Tinn har gått sammen om å arrangere en sommerjobbmesse i Rjukan Næringsutviklings nye lokaler i Skriugata på Rjukan mandag 6. mars i tida fra klokka 13 til 16.
- Selve messa blir holdt i Kinarestauranten i 1. etasje. Der tilrettelegger vi for speed-intervjuer á 15 min. mellom arbeidsgivere og ungdom som søker sommerjobb, sier Brit Houge i NAV Tinn.

- Ungdommer som ønsker det, møter opp med en oppdatert CV, og blir tildelt intervjutid med den eller de arbeidsgiverne de ønsker, sier Houge, som nå ber interesserte bedrifter om å melde fra om jobber.
 
- vi spør om dette er interessant for din virksomhet, og virksomheten ønsker å stille på denne sommerjobbmessa, eventuelt hva du vil trenge sommerhjelp til, stillingsbeskrivelse og antall stillinger på sommeren.
Det er også viktig å vite hvilke krav som stilles til den sommerjobbende, sier Brit Houge, og ber dem sende det til Kine Aarnes på mailadressa kine.aarnes@nav.no.
 
- Vi vil opprette sommerjobbmessen som et arrangement på Facebook, legge ut all relevant informasjon der og undersøke interessen blant ungdom.  
Søknader og saksbehandling blir en sak mellom den enkelte ungdom og arbeidsgiveren. Det vi tilbyr er å skape møteplassen, tilrettelegge arrangementet, og holde orden på speedintervjuene.
Dette blir et kaféarrangement, og vi ønsker en hyggelig ramme for de som er tilstede. Kinarestauranten vil ordne med noe lett bevertning, forteller Houge.
 
- Tinn kommune og Rjukan videregående skole er positive til tiltaket, forteller GHouge og legger til at arrangørene av sommerjobb-messa håper alle bedrifter og virksomheter som trenger sommerhjelp benytter seg av tilbudet.
 
Arrangører er Rjukan Næringsutvikling v/ Ida Notvik og Wenche Hvattum, og NAV Tinn ved Kine Aarnes, Gladys Volland og Brit Houge.
 
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS