Tinn Energi feirer 100-årsjubiléet med dagarrangement og Madcon på Rjukan Rockfestival

Tinn Energi feirer 100-årsjubiléet med dagarrangement og Madcon på Rjukan Rockfestival

Tinn Energi slår på stortromma når de feirer sitt 100-årsjubileum og sørger for at Rjukan Rockfestival kan tilby gratis dagarrangement med Madcon, Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow på programmet, i tillegg til den sedvanlige rockfesten.
Rjukan Rockfestival
Publisert : 03.04.2017 00:02
Sist oppdatert : 03.04.2017 13:01

Og med det er alle artister klare til sommerens Rjukan Rockfestival, som takket være Tinn Energis 100-årsjubileum kan tilby gratis dagarrangement med Madcon og Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow i tillegg kveldsarrangementene fredag og lørdag 9. og 10. juni.
Med i planene var også Rallarn, men det er foreløpig litt uavklart.

Tinn Energi sikrer dermed Rjukan Rockfestival og alle interesserte en ekstra flott festival og et familiearrangement lørdag 10. juni. Dagarrangementet var det første som ble fjernet da festivalen måtte finne innføre sparetiltak.
Tidligere har familiedagen lørdag kostet for mye i forhold til inntektene. Men nå ordner altså Tinn Energi det i 100-årsgave i år.
Tinn Energi har alltid gitt tilbake til lokalsamfunnet, og ønsker nå å markere sitt store 100 års jubileumsår med å trå til ekstra. 

Sist gang Madcon gjestet Rjukan Rockfestival var i 2011 rett i etterkant av megasuksess-singelen Flow. Da var det også familiearrangement, og en publikumsrekord på hele 4000 fant veien til konserten. 
Det var storveis da Madcon var her sist, og det er garantert go'steming og liv, mener festivalnestor Morten Engh.
- Det blir helt sikkert liv også i år, tror Morten Engh.

Den andre godbiten i regi av Tinn Energi er Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow, som lover ablegøyer både for barn og voksne.
- Det er garantert suksess for hele familien, sier Engh.

Linker:
Billetter via Rjukanbooking.no
Rjukan Rockfestivals nettside
Rjukan Rockfestivals facebookside 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS