Billettene til Rjukan Fashionshow 11. mars selges fort unna

Billettene til Rjukan Fashionshow 11. mars selges fort unna

Lørdag 11. mars er det igjen klart for Rjukan Fashion Show, og Tommy Steine er steinklar til en ny Rjukantur. Etter fjorårets gigantshow, er det nok en gang store forventninger til årets show. Og billettene ryker naturligvis av gårde. Ifølge Tommy Steine er det nå bare 50 billetter igjen!
Lokal
Publisert : 23.02.2017 09:00
Sist oppdatert : 23.02.2017 11:41

De trenger vel knapt å annonsere, forretningene i øvre bydeler som står bak Rjukan Fashion Show. 

Det er nok en gang lagt opp til et imponerende show, med store overraskelser, og det blir nok en festkveld for de involverte, og de heldige med billetter til showet, som er blitt en årlig tradisjon.

Se Radio Rjukans anmeldelse av fjorårets Rjukan Fashionshow

Komiker og fast samarbeidspartner Tommy Steine er klar igjen, og gleder seg til å ta turen til Rjukan.

- Nå er det bare dager til jeg skal til Rjukan!
Har du ennå ikke skaffet deg billett, så hiv deg rundt, og skaff deg billett. Nå er det mindre enn 50 billetter igjen.
Og så sees vi igjen 11. mars, og så sees vi til et større, bedre og råere show enn noen gang på Rjukan 11. mars, sier Tommy Steine i en video han har lastet opp på facebook.

Tommy Steine tilbake igjen og han har med seg ni artister, fem av dem synger, så dette blir en fantastisk kveld for dem som liker sang og musikk, sier Benny Ofstad.
På plakaten står en av landets dyktigste breakdansere, Daniel Grindalen, som skal vise fram triksene som ga ham seier i Norske talenter.
DJ, stylist og moteekspert Marianne Jemtegård fra «God morgen Norge» på TV2, har med seg plagg fra flere norske klesdesignere. Selvsagt blir det også mote fra stedets butikker, alt presentert av lokale modeller. Her stiller You & Me, blomsterbutikken, Fotograf Jacobsen, Sando, Synssenteret, Sport 1, og på toppen- Benny Ofstad frisør.

Nytt av året er det at Rjukan Admini blir med på moroa, og lager fashion-tapas med bobler på Admini før showet for VIP-ene.
Av 80 VIP-billetter, er det nå bare få igjen.
Fashion-showet foregår på Rjukanhuset som vanlig, og der blir det moter og musikk til langt på natt.
Som oppladning foreslås å ta en titt på oppsummeringsvideoen fra 2015, som fortsatt er vel verdt en titt:Se også noen bilder i bildegalleriet fra fjorårets show!

Linker:
Se Radio Rjukans anmeldelse av fjorårets Rjukan Fashionshow 
Rjukan Fashion Shows Facebookevent 2017
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS