Sprek tuddøl fikk jobben som ny toppsjef på Gaustatoppen

Sprek tuddøl fikk jobben som ny toppsjef på Gaustatoppen

Jorunn Karlberg Tveiten fra Tuddal har fått den attraktive toppjobben som daglig leder i Gaustatoppen turisthytte. Det var 34 som søkte og ønsket seg den nyopprettede stillingen som sjef på Gaustatoppen turisthytte.
Næringsliv
Publisert : 03.03.2017 01:00
Sist oppdatert : 09.03.2017 16:11

Den nye toppsjefen på Gaustatoppen heter Jorunn Karlberg Tveiten har jobbet både i Hjartdal kommune og i forretningsliv.
Hun var én av 34 som søkte den attraktive nyopprettede stillingen som daglig leder i Gaustatoppen turisthytte.

- Mange svært gode kandidater var blant dem, og vi i DNT Telemark er veldig godt fornøyde med at det blir nettopp Jorunn som skal styre flaggskipet vårt i sommer, uttaler Jon Atle Holmberg, daglig leder i Telemark Turistforening i sakens anledning.
- Ann Kristine Karlsson, som har hatt toppjobben de siste årene, skal i år ha jobben sammen med Jorunn. 
Sammen ønsker de å ta ivareta den gode energien som finnes på Gaustatoppen. De gleder seg til å ta godt imot blide gjester, og sammen med dem og samarbeidspartnere løfte Gaustatoppen til nye høyder. Vi er svært fornøyde med ansettelsen, og har stor tro på at teamet skal bidra til å utvikle turisthytta videre, melder Telemark Turistforening.

Jorunn Karlberg Tveiten er 53 år og har nære relasjoner til Gaustatoppen, som hun stadig har brukt som rekreasjon.
Tveiten er en aktiv dames om også har deltatt i Viking Challenge.

- Jeg er kjempeglad over å ha fått jobben, og klar klar for nye utfordringer på Gaustatoppen Turishytte.
Jeg gleder meg til å jobbe med Team Gaustatoppen, Ann Kristine Karlsson, Telemark Turistforening og alle samarbeidspartnerne, sier Tveiten til Radio Rjukan.

For 40 år siden var tanta hennes Liv Sletta bestyrer på Gaustatoppen Turisthytte.

- Jeg starter i jobben 1. april, og jeg er klar for å yte mitt aller beste. Det blir kjempemorro å ta fatt på toppjobben på Gausta, ler Tveiten.
- Ja, me sjåast på toppen, avslutter Tveiten praten med Radio Rjukan, og sender samtidig en invitasjon til alle der ute.


Fotos: Jorunn Karlberg Tveiten 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS