Vil du speed-date deg til sommerjobb?

Vil du speed-date deg til sommerjobb?

Rjukan Næringsutvikling og NAV Tinn arrangerer noe så spenstig som speed-dating på sommerjobber på RNUs lokaler mandag 6. mars. Er du en av de unge som er ute etter sommerjobb, kan det lønne seg å ta turen!
Næringsliv
Publisert : 28.02.2017 11:37
Sist oppdatert : 28.02.2017 16:56

Høres det ikke ålreit ut at vi snakker om sommeren allerede? 

Vel, sommer betyr sommerjobb for mange av de som går på skolen, slik at de kan opparbeide seg både sårt tiltrengte lommepenger, og kanskje også verdifull jobberfaring på CV'en.
Rjukan Næringsutvikling  og NAV Tinn arrangerer for første gang det de kaller speed-dating på sommerjobber på RNUs lokaler 6. mars i tida fra klokka 13 til 16.
RNU holder nå til over Kinarestauranten i Skriugata, etter at de kjøpte selskapet rett på nyåret.

Rjukan Næringsutvikling og NAV Tinn har gått sammen om å arrangere en sommerjobbmesse i Rjukan Næringsutviklings nye lokaler i Skriugata på Rjukan mandag 6. mars i tida fra klokka 13 til 16.
- Selve messa blir holdt i Kinarestauranten i 1. etasje. Der tilrettelegger vi for speed-intervjuer á 15 min. mellom arbeidsgivere og ungdom som søker sommerjobb, sier Brit Houge i NAV Tinn.

- Ungdommer som ønsker det, møter opp med en oppdatert CV, og blir tildelt intervjutid med den eller de arbeidsgiverne de ønsker, sier Houge, som tidligere har vært ute og bedt interesserte bedrifter om å melde fra om jobber.
 
- Vi har opprette sommerjobbmessen som et arrangement på Facebook, og legger ut all relevant informasjon der og vil undersøke interessen blant ungdom.  
Søknader og saksbehandling blir en sak mellom den enkelte ungdom og arbeidsgiveren. Det vi tilbyr er å skape møteplassen, tilrettelegge arrangementet, og holde orden på speedintervjuene.
Dette blir et kaféarrangement, og vi ønsker en hyggelig ramme for de som er tilstede. Kinarestauranten vil ordne med noe lett bevertning, forteller Houge.
 
- Tinn kommune og Rjukan videregående skole er positive til tiltaket, forteller Houge.
 
Arrangører er Rjukan Næringsutvikling v/ Ida Notvik og Wenche Hvattum, og NAV Tinn ved Kine Aarnes, Gladys Volland og Brit Houge.

Speeddating på sommerjobb på facebook  

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS