Brødrene Hansen flytter gladelig for landlaksen

Brødrene Hansen flytter gladelig for landlaksen

- Vi har hatt god dialog med Salmafarms og vi stiller oss positive til å flytte industrihallen vår, forteller Bjørn Næss Hansen i transportselskapet Brdr. Hansen til bransjebladet iLaks.
Lokal
Publisert : 09.03.2017 18:00
Sist oppdatert : 09.03.2017 18:07

Det at verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for laks skal ligge på Rjukan, går ikke ubemerket hen. Mottagelsen av prosjektet har vært bra, og ett selskap som har bidratt i positiv retning er transportselskapet Brdr. Hansen. D
eres industribygg står i veien for byggingen av landanlegget. Her har eierne på eget initiativ valgt å flytte bygget lenger inn i dalen for å rydde plass til laksen, skriver bransjebladet.

Bygget til Br. Hansen står i dag i veien for byggingen av gigantanlegget til Salmafarms Rjukan. Nå flytter de det 800 meter for å gjøre plass.

- Vi har hatt god dialog med Salmafarms og vi stiller oss positive til å flytte industrihallen vår. Nå skal den flyttes omtrent 800 meter lenger nedover i dalen, forteller Bjørn Næss Hansen, som er majoritetsaksjonær i transportselskapet Brdr. Hansen, som er svært positiv til prosjektet, og han mener at dersom alt står og henger på dem, så skal det ryddes plass.

Selskapet Brødr. Hansen driver i dag tanktransport for Akzo Nobel og Praxair.
Men Bjørn Næss Hansen er ikke fremmed for at transport av laks, også kan bli et ekstra ben å stå på i fremtiden.
- Vi vil være interessert i alle de transportbehovene som denne bedriften kan tilby, men vi flytter ikke industrihallen for å få transportere fisk, understreker Hansen.

- Vi har kjøpt oss en ny tomt, så vi tør å investere såpass for å kunne utvikle oss videre. Nå håper vi for hele lokalsamfunnet at prosjektet blir en realitet, sier Hansen.

Videre forteller han at han rett og slett tar av seg hatten for disse gutta som har stått i denne prosessen så lenge.
- Det vitner om skikkelig engasjement, og ikke minst tro på det de selv ønsker å realisere, avslutter Hansen til ilaks.no

Hele saken hos iLaks.no
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS