Ombyggingssalg i en av Rjukans eldste forretninger

Ombyggingssalg i en av Rjukans eldste forretninger

Tradisjonsrike Løitegaard Eurosko har stort ombyggingssalg om dagen, før de planlegger å gjøre en stor oppussing av verdensarvbyen Rjukans aller eldste forretningslokaler. - Vi skal gjør en del endringer, og ser fram til det, sier Merethe Løitegaard.
Næringsliv
Publisert : 08.03.2017 18:22
Sist oppdatert : 20.03.2017 17:35

Forretningen som definerer starten på sentrum i verdenarvbyen Rjukan, Løitegaard-gåraden som huser skobutikk og parfymeri står foran stor ombygging.

Derfor annonseres det stort med "stort ombyggingssalg" i forretningens vinduer.

- Ja, nå selger vi store deler av beholdingen til 70 og 50 prosent rabatt, så nå er det verdt å ta turen. Vi må redusere beholdningen før vi stenger en kort tid før ombygging, sier daglig leder Merethe Løitegaard.

Butikken er full av kunder, og det er bare så vidt at hun har tid til å snakke med oss, og konkret hva som skal gjøres får vi ikke ordentlig med oss.
- Det er på tide med en skikkelig oppdatering, og jeg ser veldig fram til det, sier Løitegaard, og er unektelig stolt at de tradisjonsrike butikklokalene i starten på byen.
- De fleste Rjukanfolk er flinke til å bruke butikkene, men det er mange som burde være flinkere. Det er utrolig viktig for byen å ha et godt butikkutvalg, mener Løitegaard, som utfordrer hver og én til å tenke på det å handle lokalt.
- Om dui bare handler én gang i året, så er det viktig, og vi merker at turistene og hyttefolket er en svært viktig kundegruppe i tillegg.
Og da er det viktig å ha en innbydende butikk, sier Løitegaard som gjerne ser at Radio Rjukan tar for seg litt av historien til den stolte butikken mens det bygges om.

- Det skal vi jammen gjøre, responderer Radio Rjukan, og overlater Merethe Løitegaard tilbake til kundene som akkurat nå er over alt mellom hyllene i butikken.

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS