Rjukangutt i kortfilmkonkurranse der du kan stemme

Rjukangutt i kortfilmkonkurranse der du kan stemme

Du har kanskje sett Nicolai Turnage og hans filmteam filme i Storgata på Rjukan de iste dagene, men samtidig er hans Limbo tatt ut til deltagelse i konkurranse på to filmfestivaler, Amandus og Songdal. nå kan du se og stemme på de 10 nominerte i Sogndal her.
Film med Tinn-tilknytning
Publisert : 21.03.2017 16:38
Sist oppdatert : 22.03.2017 09:34

Nederst til venstre på collagebildet ovenfor ser du bilde av Nicolai Turnage sin kortfilm "Limbo", som har fått æren av å delta i konkurransene Amandus Ung med premiere 22.mars og hos Sogndal Filmfestival, med premiere 26.mars. Og du kan hjelpe unggutten fra Villaveien å vinne i Sogndal ved å stemme på ham her.

Fristen er torsdag 23. mars klokka 12.

De ti nominerte filmene i publikumsprisen er nemlig lagt ut på nett her, og der kan du se dem alle , samt stemme på den du mener bør vinne. 

Her ser du Nicolai i sommer, da han var hyret inn som produksjonsassistent på Daniel Paida Larsens filmproduksjon som også foregikk på Rjukan.

Om du rekker å se alle før du stemmer på Limbo er opp til deg, men Radio Rjukan bringer her muligheten videre.
Det er ennå en dag igjen du har til å stemme, og du kan stemme på nytt når det har gått 12 timer.

Fristen er torsdag 23. mars klokka 12.

I disse dager har du sett Nicolai spille inn en ny kortfilm, "Flax" i Rjukans gater, og da først og fremst i storgata, sammen med sitt filmteam som har fått logi oppe i Villaveien, en film de blant annet har fått sponset av Norsk tipping.

Linker:
Link til å se filmene, og stemme på den du liker best hos NRK Sogn og Fjordane 
 
Link til Nicolai Turnage på imdb
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS