- It'll be beyond esquisit, sier Rebecca Ferguson om Snømannen

- It'll be beyond esquisit, sier Rebecca Ferguson om Snømannen

Rebecca Ferguson som spiller Katrine Bratt i filmatiseringen av Jo Nesbøs Snømannen ser utrolig fram til å se filmen. - Det blir fenomenalt. Tomas Alfredson er et glimrende valg av regissør, og det var fantastisk å spiller inn filmen i Norge.
Lokal
Publisert : 31.03.2017 09:40
Sist oppdatert : 31.03.2017 14:17

Hun er fra seg av lovord om regissøren, og gleder seg til å se resultatet av filmingen i Norge, Rebecca Ferguson som spiller Harry Holes kvinnelige kompanjong Katrine Bratt i filmatiseringen av Jo Nesbøs Snømannen.
- Jeg ser utrolig fram til å se filmen, sier hun i et intervju med filmnettsteder collider.com.

- Det blir fenomenalt. Tomas Alfredson er et glimrende valg av regissør, og det var fantastisk å spiller inn filmen i Norge, sier Bratt som egentlig er intervjuet i forbindelse med sci-fi-filmen Life som går på kino akkurat nå.

- Tomas Alfredson ser ting på en annen måte enn andre regissører jeg har jobbet med. En kjedelig scene kan bli den mest intense, sier Ferguson, og forteller hvor mye hun like Alfredsons "La den rette komme inn".
- Jeg ser utrolig fram til å se filmen. Det blir rett og slett fenomenalt, mener Ferguson, som er veldig glad for at innspillingen fant sted i Norge, og da på Rjukan, i Oslo og i Bergen.

- Vi brukte egentlig ikke så lang tid, men filmet i Norge i to måneder  filmet. Norge er så vakkert.
Alfredson insisterte på å filme i Norge. Vi kunne filmet i Ohio, eller noe slikt, og fått det ut til å se ut som Norge.
Men Alfredson ville ha snøen og fjellene, og filme de store rommene i de øde landskapet.
- Det blir "beyond esquisit" (oversatt omtrentlig til: "langt bedre enn fabelaktig"), sier Ferguson som også røper at hun trener til den neste og sjette Mission: Impossible-filmen sammen med Tom Cruise i regi av Christopher McQuarrie.
 

Ferguson er helt oppe opå 12. plass på star-o-meteret til verdens største filmnettsted imdb, der Michael Fassbender nå er nr. 86.
Michael Fassbender er også av det store filmnettstedet indiewire nevnt blant favorittene til å være Oscar-kandidat for beste mannlige skuespiller fordi The Snowman ser ut til å bli en så interessant film.

Se hele intervjuet i collider


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS