Siste dager med påsketilbud på festivalpasset

Siste dager med påsketilbud på festivalpasset

Plakaten til årets RjukanRock er klar, og som vanlig har du muligheten til å forhåndskjøpe billett til spesialpris før utgangen av påsken. - Ikke noe å lure på, for her gjør du både deg selv og festivalen en tjeneste ved å være tidlig ute, sier Morten Engh i Rjukan rockfestival.
Rjukan Rockfestival
Publisert : 13.04.2017 00:02
Sist oppdatert : 21.04.2017 01:14

Rjukan Rockfestival slår til med påsketilbud på festivalpass for earlybirds også i år, og slik kan du spare minst tre kalde, og festivalen får i tillegg inn cash i god tid for å kunne oppfylle forpliktelsene de må i forkant av fesrtivalen.
- Slik gjør du både deg selv og festivalen en stor tjeneste, sier festivalnestor Morten Engh.

Han gleder seg stort til å presentere årets program for de oppmøtende horder i Tveitoparken.

I år er rocklegende Ian Hunter plakattopp sammen med Vamp, TNT og selfølgelig Madcon.
I tillegg får du ønskeartistene Return og Rotlaus, alle tiders Pibk Floyd-show i Tinn Floyd, og gliremnde underholdrers som Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow, i tillegg til Odda-heltene Tiebreaker og Saints & Sinners med et heidundrene Whitesnake-tributeshow.

- En og annen overraskelse blir det også. Dette blir en sommerfest uten like, sier Engh, som gleder seg som en unge.

I år er både Verdensarven med og Tinn Energi med på laget for å lage en spesiell fest, og Engh håper på publikumsrekord i parken.

- Vi starter med Vamp på fredag, og da håper jeg virkelig at liten og stor tar seg tid til å komme seg i parken, sier Engh.

- Vi har vel neppe hatt maken til årets plakat å by på, så nå må folk kjenne sin besøkelsestid. desto flere som kommer i parken, desto større fest kan vi arrangere neste år, reklamerer Engh.

Linker:
Billetter via Rjukanbooking.no
Rjukan Rockfestivals nettside
Rjukan Rockfestivals facebookside 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS