5. mai er siste frist i høringen av samfunnsdelen i Kommuneplanen for 2017-29

5. mai er siste frist i høringen av samfunnsdelen i Kommuneplanen for 2017-29

Fredag 5. mai er siste frist for høringen i Tinn kommuneplans samfunnsdel 2017-2029. En del av høringsprosessen er det laget en elektronisk spørreundersøkelse i surveymonkey som man håper flest mulig svarer på. Samtidig er det mange i sosiale medier som synes planen er lite konkret.
Politikk
Publisert : 04.05.2017 08:00
Sist oppdatert : 04.05.2017 10:06

- Som en del av høringsprosessen er det laget en elektronisk spørreundersøkelse i surveymonkey, pg nå håper vi på at flest mulig benytter seg av muligheten til å gi tilbakemelding i løpet av påsken, forteller Hanne Graaberg i Tinn kommune til Radio Rjukan.

- Formannskapet har vedtatt å legge samfunnsdelen ut til offentlig ettersyn, og da også å lage en innbyggerundersøkelse til høringsprosessen. Det er viktig for oss å høre hva innbyggerne mener, sier Graaberg. 

- Tinn Kommunes forslag til "samfunnsplan" er klar, fortelles det i RA i dag. Er ikke dette rimelig tannløst? Ikke et ord om arbeidsplasser, næring, vekst osv, skriver Birgir Løitegaard på "Rjukan og Tinn inn i fremtiden" på facebook.
- Har Tinn ingen ambisjoner for arbeidslivet enn å være attraktiv for statlige arbeidsplasser?!! Er det alt Tinn klarer å komme opp med. Pinlig, uvisjonært og en ambisjonsløst, spør du meg!

Se postingen på facebook.

Kommuneplanens samfunnsdel finner du her.
Her er direktelink til undersøkelsen: https://no.surveymonkey.com/r/9DBN27R 

Ordføreren selv pusher meldingen på Tinn kommunes facebookside:
- Vi mottar gjerne andre meninger knyttet til planen enn de som kommer fram av spørsmålene. Innbyggerundersøkelsen finner du også på på Tinn kommunes nettsider, og svarfristen er 5.mai.
Takk for din tilbakemelding!
Hilsen Bjørn Sverre Birkeland
Ordfører i Tinn.Her er direktelink til undersøkelsen: https://no.surveymonkey.com/r/9DBN27R 

Linker:
Kommuneplanens samfunnsdel finner du her!
Link til høringsundersøkelsen
Link til Tinn kommunes nettside om planen 
Tinn kommunes nettside
Tinn kommune på facebbok
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS