Kinopåsken på Rjukan kino toppes av Fast & Furious 8

Kinopåsken på Rjukan kino toppes av Fast & Furious 8

Nei, det er ikke kjøring på Møsvannsisen, men et bilde fra påskens største film på kino. Onsdag er det premiere på Fast & Furious 8, en film som ved alle solemerker fyker helt til topp som årets største film på kino hittil. Forhåndssalget til premieren er igang. Her er påsken på Rjukan kino.
Kultur
Publisert : 01.04.2017 17:34
Sist oppdatert : 14.04.2017 12:06

Det er meldt supervær i påskefjellet, men mer enn 50% av befolkningen drar ikke på fjellet i påsken, og i tillegg er det også greit å få en pause fra både ski, sol og påskefjell også.
Og da er Rjukan kino et godt forslag.

Og påskens ubestridt største release er den åttende i rekken av det som har blitt verdens største film-franchise på linje med James Bond og Star Wars, Fasat & Furious. Bildet er fra Island, der deler av Fast & Furious 8 ble spilt inn, med noe som tyder på at de har hentet inspirasjon fra Børning 2 med halsbrekkende is-kjøring.
Hver eneste film i denne franchisen slår den forrige ned i støvlene som kassasuksesser, og ting tyder vel ikke på at det er slutt ennå. Det blir nok ny suksess med norske Kristoffer Hivju som skurk i filmen. 
Det er høye odds på at det ikke snart er utsolgt på premieren onsdag på Rjukan kino, men heldigvis blir det flere forestillinger av denne.

Og passer det ikke med heseblesende og over-the-top bilkjøring er det flere godbiter på Rjukan kino i påsken.
Det er bare første del av påsken som er ferdig programmert, så følg med på kinoens nettside rjukankino.no

Ghost in the Shell er det som herjer på kino før vi kommer så langt.
Den svært fargerike og spennende sci-fi-filmen er bygget på en japansk anime, som ble animasjonsfilm i 1995, og som ga avgjørende inspirasjon til intet ringere enn tidenes største sci-fi-film The Matrix.
Nå har du siste sjanse til å se den på Rjukan kino denne helgen, fredag og søndag.
Her er trailer, som riktignok stort sett bare viser en åpningsscene av Ghost in the Shell:
Premiere denne helga er det også på The Boss Baby, fra skaperne av svært suksessfulle Shrek.
En ung gutt får trøbbel når han får en liten bror som tar helt kontroll på familien.
Fast & Furious 8 begynner onsdag, og premierebilletter er allerede lagt ut.
Tirsdag begynner A United Kingdom, som er en av filmene du kan se med halv pris hvis du er medlem av Kinoklubb Norge. En film om et svært kontroversielt ekteskap mellom svart og hvit.
En film det fortsatt er mulig å se på Rjukan kino er Smurfene: Den hemmelige landsbyen.
Blå morro for de minste.For de minste er det enda sjanse til å se Karsten og Petra - Ut på tur, der nye skuespillere har erstattet de to hovedpersonene.
Har du gått glipp av årets hittil største film på kino, Skjønnheten og udyret? vel, det er fortsatt mulig å få den med deg på Rjukan kino mandag klokka 19.30.Det er bare å glede seg til spennende stunder på Rjukan Kino!


Linker:
Rjukan kinos nettside
Rjukan Kino på facebook
Kinoklubb Rjukans facebookside 
Kinoklubb.no sin nettside
Kinoklubb.no sin facebookside
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS