Isfiskefestival med strålende forhold

Isfiskefestival med strålende forhold

Det ble en vellykket Isfiskefestival på møsvatnsisen palmesøndag. Tinn Jeger og Fiskerforenings Jan Erik "Jeffy" Fjellstad var fornøyd med både oppslutning og vær.
Lokal
Publisert : 09.04.2017 20:50
Sist oppdatert : 09.04.2017 21:13

Været var nok bedre enn fisket, for gammel isfiskekunnskap tilsier at fisken biter bedre i overskyet vær. For været var supert da Tinn Jeger og Fiskerforening (TJFF) arrangerte det tradisjonelle isfisket på Møsvatn palmesøndag.

Her ser du Jan Erik "Jeffy" Fjellstad i arrangementskomitéen fornøyd vise både forhold, oppslutning og vær, og det nye teltet der blant annet kona Birgit Fjellstad var med å stekte vafler til den store gullmedalje.

Tinn Jeger og Fisker Forening (TJFF) står som arrangør av pilkekonkurransen på Møsvatn som har lange tradisjoner. Men hvor lenge egentlig?
- Tja, si det. Morten Gustavsen og jeg snakka om det om hvor lenge har TJFF egentlig arrangert, sa Bjørn Erik Gyberg i forkant av arrangementet. 
- Det er så lenge at vi stiller spørsmålet. Det hadde vært moro om de som måtte vite hadde sagt ifra.
Dersom noen vet noen det, så meld fra. Det hadde vært kjempehyggelig å visst, sier Gyberg, som understreker det er lenge før hans tid på isen.

På 60-tallet var det jo kjempesvært, og med bil i premie!

Tre scootere sørget for å kjøre folk ned på isen og opp igjen med fangsten, og omlag 140 deltakere fordelt på herre- og dameklasse, gutte- og jenteklasse, og med premie til alle barn under 12 år.
Og i år var det også servering av pølser, kaffe, te, buljong og kaffe fra det nyinnkjøpte teltet som var satt opp på isen, der man også kunne kjøpe fiskeutstyr, maggot og få gratis instruksjon.

Fotos: TJFF
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS