Nye muligheter for Fast & Furious 8 på kino denne helga

Nye muligheter for Fast & Furious 8 på kino denne helga

Det var utsolgt på premieren da årets hittil største blockbuster hadde Verdenspremiere på Rjukan kino nå, og fredag, søndag og mandag er nye sjanser til å se den. I følge de som fikk den med seg, er filmen langt bedre enn traileren tyder på.
Kultur
Publisert : 14.04.2017 08:00
Sist oppdatert : 16.04.2017 01:42

Det var meldt supervær i påskefjellet, men det har vel ikke vært like supert som meldinga, for å si det slik, og tillegg er det klart at mer enn 50% av befolkningen drar ikke på fjellet i påsken. Og for noen er det vel også greit å få en pause fra både ski, sol og påskefjell også. Og da er Rjukan kino et godt forslag.

Og påskens ubestridt største release er den åttende i rekken av det som har blitt verdens største film-franchise på linje med James Bond og Star Wars, Fasat & Furious. Bildet er fra Island, der deler av Fast & Furious 8 ble spilt inn, med noe som tyder på at de har hentet inspirasjon fra Børning 2 med halsbrekkende is-kjøring.
Hver eneste film i denne franchisen slår den forrige ned i støvlene som kassasuksesser, og ting tyder vel ikke på at det er slutt ennå. Det blir nok ny suksess med norske Kristoffer Hivju som skurk i filmen. 

Det ble tidlig utsolgt til onsdagskveldens verdenspremiere på Fast & Furious 8, og folk flokket til også fredag, men filmen settes også opp seinere i påsken. Men det blir flere forestillinger av denne ikveld søndag og mandag i påsken, og det er totalt foreløpig satt opp 8 forestillinger.

Linker:
Rjukan kinos nettside
Rjukan Kino på facebook
Kinoklubb Rjukans facebookside 
Kinoklubb.no sin nettside
Kinoklubb.no sin facebookside
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS