Gaustablikk holder åpent til og med søndag 23. april

Gaustablikk holder åpent til og med søndag 23. april

Webkameraet til Gaustablikk røper at det trenger ikke å være slutt på skisesongen. Gaustablikk Skisenter holder åpent til og med 23. april, mens alle skianleggene i Rauland ble stengt igår.
Næringsliv
Publisert : 18.04.2017 12:43
Sist oppdatert : 23.04.2017 17:23

- Etter en riktig fin påskefeiring, er vi klar for innspurt av årets sesong. Tirsdag morgen er det et flott vær med 5 kuldegrader og vårsol. Forholdene i bakkene er gode og du kan fortsatt nå mange dager med skikjøring. Vi holder alle heiser foruten Fjellheisen, Vatnedal og Tinn gående tom 23.april, skriver  Gaustablikk skisenter på sin facebookside.
Det betyr at 9 av 12 heiser fortsetter å gå denne uka.

Men på Rauland er det nå akutt snømangel.
- I dag stenger vi alle heiser på Rauland, skrev Rauland Skisenter på fnugg.no igår.
- Vi vil takk alle for en flott sesong, og vi håper at du har fått noen fine opplevelser på ski hos oss. Takk igjen, vi ses i November 2017, hilsen alle ansatte i Rauland Skisenter, skriver de.

Vierli Terrengpark åpner imidlertid igjen neste helg, så om du ikke er helt ferdig med skisesongen så er det muligheter også der i tillegg til på Gaustablikk.

Langrennsløypene er det verre med. Der må man karakterisere sesongen som over, med mindre du drar veldig høyt til fjells.

Skibussen mellom byen og fjellet kjørte sin siste tur i går, 2. påskedag.


Foto: Gaustablikk Webkamera og Emil Söderlund
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS