Barnebok-kjendis Anna Fiske kommer til Rjukan Bibliotek

Barnebok-kjendis Anna Fiske kommer til Rjukan Bibliotek

Tirsdag, 25. april kommer Anna Fiske til Rjukan bibliotek. Denne gang er det femåringene i hele Tinn og en klasse fra Voksenopplæringen som skal ha gleden av å oppleve den kjente forfatter og tegner. Vi starter i 10 tiden med femåringer i bibliotekkjelleren. Det blir en stor gruppe på ca. 55 barn og 10 voksne både fra Rjukan og bygdene. Deretter er det et arrangement for en gruppe fra voksenopplæringen. Det blir opplesning og tegning for de minste, og hun skal vise bilder og snakke om bøkene sine og det om å være forfatter. Tema er følelser, hennes bøkene er filosofiske, og tar ofte opp komplekse budskap på en lettfattelig måte. Vi gleder oss til å ta imot både store og små, og ikke minst Anna Fiske!
Kultur
Publisert : 21.04.2017 21:05
Sist oppdatert : 21.04.2017 21:44

Det er ingen hvemsomhelst i barnekommunikasjon som kommer til Rjukan Biblioteks bibliotekkjeller f.k. tirsdag 25. april. Da kommer nemlig barnebokforfatter Anna Fiske til Rjukan bibliotek. Hun som har skrevet hele Følelsesbiblioteket blant annet.
 
- Denne gang er det femåringene i hele Tinn og en klasse fra Voksenopplæringen som skal ha gleden av å oppleve den kjente forfatter og tegner, forteller barne- og ungdomsbibliotekar Sanja Pasovic til Radio Rjukan.
 
- Vi starter i 10-tiden med femåringer i bibliotekkjelleren. Det blir en stor gruppe på ca. 55 barn og 10 voksne både fra Rjukan og Tinn-bygdene. Det tror vi blir veldig sas, sier Pasovic.
 
Deretter er det et arrangement for en gruppe fra voksenopplæringen. for Anna Fiske er kjent som en forfatter som kjenner hele følelsesregisteret, og noen av bøkene hennes har bidratt til å lære mange både norsk, og norsk reaksjonsmåter.
 
- Det blir opplesning og tegning for de minste, og hun skal vise bilder og snakke om bøkene sine og det om å være forfatter. Tema er følelser, og hennes bøkene er filosofiske, og tar ofte opp komplekse budskap på en lettfattelig måte, sier Pasovic.

- Vi gleder oss veldig til å ta imot både store og små, og ikke minst Anna Fiske! 


Linker:
Rjukan Bibliotek på internett
Rjukan Bibliotek på facebook

Arrangementsfakta:
Anna Fiske på Rjukan Bibliotek
Bibliotekkjelleren tirsdag 25. april.


Foto: Øystein Nordås
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS