Knallbesøk på kino i påskeuka - Nye sjanser for F&F8, A United Kingdom og Boss Baby

Knallbesøk på kino i påskeuka - Nye sjanser for F&F8, A United Kingdom og Boss Baby

Vi klistrer opp et bilde av A United Kingdom som går siste gang tirsdag fordi det er den flest har tilgode å se av påskens filmer. For påsken 2017 har vært rekordartet på kino i Norge, og også på Rjukan. - 500 har sett Fast & Furious på bare 4 forestillinger, sier Endre Solhjem Knutsen.
Kultur
Publisert : 21.04.2017 19:00
Sist oppdatert : 04.05.2017 08:45

- Det har vært superbesøk i påska på Rjukan Kino. Så bra at filmene fortsetter også en uke til, forteller kinosjef Endre Solhjem Knutsen.

Mange flere må få med seg den utrolige sanne historien A United Kingdom på tirsdag. Helt ukjent historie, og det forandret verden dette forholdet mellom svart og hvit.
Kjærlighetshistorien til afrikanske Seretse Khama og engelske Ruth Williams. Khama var tronarving til landet som nå er Botswana. I 1948 giftet de seg og trosset dermed sine familier, den britiske kolonimakten og ikke minst nabolandet Sør-Afrika som samtidig innførte apartheid.

Britiske styrker styrte over Khama sitt land og på grunn av sitt giftemål blir han forvist for evig tid. Med støtte fra folkeopinionen legger de nygifte ut på en reise for å kjempe seg tilbake - og vinne både kjærligheten og landets uavhengighet.

Seretse og Ruth sin kamp fikk enorm oppmerksomhet i sin tid og ekteparet inspirerte en hel verden. Filmen har høstet stor applaus fra engelske anmeldere.

Det er sannsynligvis siste gang den går på Rjukan kino, da den ikke har hatt det besøket som Boss Baby og Fast & Furious 8.
Her er traileren: (Saken fortsetter under traileren)


 


Det er Fast & Furious 8 har allerede gått inn på kinotoppen på Rjukan Kino for 2017, sel vom den ikke engang er halvspilt her. Ikveld fredag, søndag og mandag er nye forestillinger.
Filmen satte verdensrekord i åpningshelga, med en omsetning på nesten 5 milliarder på verdensbasis, og dyttet dermed Star Wars og Jurassic World ned til 2. og 3,.plass på rekordlista.

Trailer (Saken fortsetter under traileren!)
- 500 har sett den på de fire første forestillingene, så det er rett inn på kinotoppen, det, sier Knutsen.
Han tror franchisen treffer svært bredt.

- Det er nok flaks for påsken at denne hadde premiere, og at været heller ikke var supert. Det har ført til rekordpåske, men denne franchisen er noe folk liker, og den vokser fra film til film.
- God humor, litt James Bond-aktig action, familiefilm-aspektet koblet med litt superhelttakter og at det kobles inn nye kjente skuespillere i cameoer og småroller gjør sitt, tror Knutsen, som også påpeker at det ikke bannes i filmen.
- Den har lav aldersgrense, og er en familiefilm, sier Knutsen. 

Også The Boss Baby har gått strålende på kino de siste to ukene, og får nye forestillinger.
Den er fra skaperne av svært suksessfulle Shrek.
En ung gutt får trøbbel når han får en liten bror som tar helt kontroll på familien.

Trailer (Saken fortsetter under traileren!)
For de minste er det enda sjanse til å se Karsten og Petra - Ut på tur, der nye skuespillere har erstattet de to hovedpersonene.
Neste fredag er det klart for ny storpremiere:
Guardians of the Galaxy 2.
Her er traileren:
Linker:
Rjukan kinos nettside
Rjukan Kino på facebook
Kinoklubb Rjukans facebookside 
Kinoklubb.no sin nettside
Kinoklubb.no sin facebookside
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS