Først til mølla på Rjukan Næringsutviklings handelsomstillingskurs

Først til mølla på Rjukan Næringsutviklings handelsomstillingskurs

- Bli bedre på salg og forstå nye trender, oppfordrer Rjukan Næringsutvikling (RNU), som gjennom omstillingsprosjektet i Tinn nå inviterer handelsbedriftene i Tinn til ny kunnskap og inspirasjon før årets sommersesong starter for fullt. 
Næringsliv
Publisert : 21.04.2017 12:00
Sist oppdatert : 21.04.2017 19:05

- Det er et kurs der du kan lære å bli bedre på salg og forstå nye trender, opplyser Wenche Hvattum i RNU.

Omstillingsprosjektet i Tinn inviterer handelsbedriftene i Tinn til ny kunnskap og inspirasjon før årets viktigste sesong starter for fullt - sommersesongen. 

- Kurset går over fem kvelder og gir oversikt over trender og markedskrefter som påvirker handel- og servicenæringen, og hvordan man kan møte dette, forteller Hvattum.

- Deltakerne får en konsis og avansert oppdatering i moderne markedsføring, effektivt salgsarbeid og god serviceledelse. Kurset omfatter både lokale, regionale og internasjonale markeder. En av landets fremste kursholdere i disse fagene vil gjennomføre kurset, så her er det bare å melde seg på før det er fullt, sier Hvattum.

- Kurset er laget for bedrifter som ønsker økt lønnsomhet, et inspirerende faglig løft for veien videre og som vil lære om hvordan de kan utnytte mulighetene i den nye delingsøkonomien, sier Hvattum.

- Men det er begrenset antall plasser, så ikke drøy påmeldingen for lenge. Førstemann til mølla, sier Hvattum.

Kursfakta:
Mandag og tirsdag, 22. og 23. mai, kl 15.00 – 21.00. 
Mandag og tirsdag, 12. og 13. juni, kl 15.00 – 21.00. 
Mandag, 19. juni, kl 15.00 – 21.00.
Deltageravgift 1500 pr person, inkl servering.
Påmelding til wenche.hvattum@rnu.no. Antall deltagere er begrenset til 10 personer, så meld deg raskt.

Linker:
RNUs facebookside
RNUs nettside 
 

Fakta om RNU - Rjukan Næringsutvikling:
RNU er Tinn kommunes næringsutviklingsselskap.
RNU har hovedfokus er på lokal verdiskapning, trygging og etablering av arbeidsplasser gjennom utvikling av eksisterende virksomheter og tilrettelegging for nye virksomheter.
Selskapet skal arbeide innenfor rammen av godkjente næringsplaner og handlingsplaner i kommunen. Selskapet skal samarbeide med det offentlige virkemiddelapparatet samt lokale, regionale og sentrale myndigheter.

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS