fbpx

Tinn gikk på nytt stort bortetap

Radio Rjukan28. april 201712min
fotball_9ecf

Tinn gikk på nytt stortap i sesongens tredje bortekamp torsdag på Helges Plass, i en kamp som kunne gttt enda verre resultat.
A-laget til Folkets Klubb (FK) spiller 4. divisjon, og det var et veldig forsterket B-lag de møtte. En var tidligere Odd-spiller med kamper i Tippeligaen, sier rapportene.

Tinn hang godt med lenge. Hjemmelaget ledet til pause 2-1, Tinns Ghulam Sharifi redusere ved et langskudd like før pause.
I 2. omgang fortsatte det gode Tinn-spillet, før det var slutt på kreftene. Dessverre for Tinn tok kreftene slutt. Folkets Klubb tok over spillet, og gikk opp i 5-1 før John Andre Bakken scoret Tinns andre mål.

Tinn har sluppet in n 15 mål på de tre første kampene, så forsvarsspillet må skjerpes.
4. mai har Tinn endelig seseongens første hjmmekamp, og da på Bjørn Myhres Plass på Rjukan, da Atråbanen ikke er klar før bruk i juni.