Bingo på 17. mai i år! - Er det du som tar Røvern på selveste nasjonaldagen?

Bingo på 17. mai i år! - Er det du som tar Røvern på selveste nasjonaldagen?

Bingogeneral tror årets nasjonaldag kan bli av det helt spesielle slaget for en eller to helge bingospillere. Onsdag faller i år på selveste 17. mai, og radiobingo er det som vanlig på onsdager. Men husk at mange salgssteder er stengt på nasjonaldagen!
Radio-nytt
Publisert : 16.05.2017 12:00
Sist oppdatert : 16.05.2017 14:50

- Matbutikker er stengt denne dagen så du må kjøpe bonger tirsdag, hvis ikke du har mulighet for å reise til Gyda Tveito Kiosk på 17 mai, sier bingogeneral Jan Roger Næset.

Nasjonaldagen er for første gang på 11 år bingodag. Sist det skjedde var i 2006 (!), så det grunn til å minne om at i år er kvelden på 17.mai og nasjonaldagen også bingokveld!
- Røvertallene er 14, 15, 46 og 79 og verdien er Røvern på 70.000 kr i tillegg til gevinsten du tar Røvern på. Tenk om det var du som avsluttet grunnlovsdagen med å vinne 70.000 kr! Sier Næset, og prøver å friste litt ekstra. Det er utrolig nok 5. uka med fire røvertall.

For det er vel hell og lykke - det vil si om de rette talla trekkes ut i riktig rekkefølge, som avgjør - og da spiller det liten rolle om du spiller hver uke, eller bare denne. Men kanskje noen er spesielt heldige på nasjonaldagen?
- Det er kort godt godt slik at alle bonger inneholder alle tall, og rekkefølgen vi trekker ut talla avgjør. Når det nå er fire røvertall, så kan det fort bli at du møter utsolgt når du skal handle bingobing til onsdagens omgang, tror Jan Roger Næset.
- Det eneste rådet vi kan gi da er å handle tidlig, og gå til neste forhandler dersom det er tomt et sted.

Fire Røvertall er ikke så ofte vi opplever på radiobingo, og at det skjer flere uker på rad er enda sjeldnere. De kan gå flere år mellom hver gang at Røvern er så standhaftig.
men så er det ekstra spennende også, da.

I tillegg kan du vinne millionbeløp dersom du tar Sjansen på en overraskelse hos kommisjonær Gyda Tveito Kiosk.
Der ligger nemlig muligheten til både andelspill og milliongevinst - dersom du tar sjansen!

Linker:
Radio Rjukans Radiobingo på facebook
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS