Eksamenstida starter på Rjukan vgs

Eksamenstida starter på Rjukan vgs

Det var stor spenning før opptrekk til skriftlig eksamenfor elevene på Rjukan videregående skole, og fredag er første eksamen ut i norsk. Tilogmed for de som var russ på 17. mai.
Lokal
Publisert : 18.05.2017 09:31
Sist oppdatert : 18.05.2017 09:40

Rektor Liv Ellingsen offentliggjorde eksamensopptrekket for elevene på studiespesialiserende, og ventet både gledesskrik og tårer da hun gjorde klart for å fortelle hvilket opptrekk de hadde fått vite fra sentralt hold.

- Noen veit nok hva de kommer opp i, mens andre er veldig spente, sa Ellingsen, som ventet til klokka var slagen 09.00 før første opptrekk ble lagt på dokumentkameraet.
Det var norsk hovedmål for 3ST, som blir allerede fredag 19. mai, så vidt etter at russen har klart å gå av seg nasjonaldagstrøttheten og våkenetter. Skolehverdagen er ikke nådig - iallefall ikke for russ!

Det ble enorm glede hos andre, f.eks hos 2ST da de fant ut at de fleste ikke var trukket op i noe fag. Noen få av dem ble det, og viste tilsvarende sjokk eller skuffelse. Det var matte som noen få måtte opp i, og det var tydeligvis ikke favorittfaget til de som ble trukket opp.
Andre jublet - om ikke hemningsløst - så ihvertfall nok til at det ble et artig bilde!

Nå foregår skriftlig eksamen de neste 13 dagene, og deretter er det opptrekk i muntlig eksamen. Da sitter alle klare igjen for å få vite om de er heldige, uheldige eller rett og slett fritrukket. 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS