Øker til fem Røvertall på radiobingo

Øker til fem Røvertall på radiobingo

Fem Røvertall - det er en sjeldenhet. Røver'n som nå står har vært usedvanlig standhaftig. For tredje gang i bingohistorien kan Røvern gå på hele fem Røvertall. - Ja, nå skal denne Røvern vekk, så vi regner med at bongene selges ut både her og der, sier Odd Terje Mathisen.
Radio-nytt
Publisert : 24.05.2017 08:00

Fem Røvertall!? Det er så sjeldent at selv ikke bingogeneralene på Radio Rjukan husker sist det skjedde. Det er årt og dag siden sist. Som oftest går Røvern på det ene tallet, eller i alle fall på to eller tre røvertall.
Men ikke så denne gang. 

- Røvertallene er valgt av spillerne selv i forrige uke, og de fem tallene denne uka er 12, 14, 22, 35. Og 85 og verdien er Røvern på 70.000 kr i tillegg til den faste gevinsten du tar Røvern på.

For det er vel hell og lykke som skal til, men muligheten til å vinne på radiobingo er større enn i omtrent alle andre spill du deltar i.
- Det er om de rette talla trekkes ut i riktig rekkefølge, som avgjør - og da spiller det liten rolle om du spiller hver uke, eller bare denne. Men en ekstra bong kommer du langt i å øke vinnersjansene, mener Mathisen.

- Det er kort godt godt slik at alle bonger inneholder alle tall, og rekkefølgen vi trekker ut talla avgjør. Når det nå er fem 
røvertall, så kan det fort bli at du møter utsolgt når du skal handle bingobing til onsdagens omgang, tror Jan Roger Næset.
- Det eneste rådet vi kan gi da er å handle tidlig, og gå til neste forhandler dersom det er tomt et sted.

I tillegg kan du vinne millionbeløp dersom du tar Sjansen på en overraskelse hos kommisjonær Gyda Tveito Kiosk.
Der ligger nemlig muligheten til både andelspill og milliongevinst - dersom du tar sjansen!

Linker:
Radio Rjukans Radiobingo på facebook
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS