fbpx

Tinn IL tapte 2-4 borte mot bunnlaget Seljord 2

Radio Rjukan1. juni 201713min
tinn-heddal-1_0fac

På Eventyrøy Kunstgressbane i Seljord gikk Tinn IL på litt av en blemme, da de tapte 2-4 mot Seljord 2, etter å ha ledet 2-1 til pause.
I alle fall ble resultatet noe helt annet enn Tinn Il hadde sett for seg på forhånd.
De møtte nemlig et lag som gikk inn for å skaffe sesongens første seier, noe som ble kronet med hell.
Seljord-laget hadde bare ett poeng, fra 4-4 kampen mot Skarphedin, før de tok imot Tinn, og kunne noteres sesongens første seier.

Men årsaken var at de satte inn 7 spillere fra førstelaget, som ligger to divisjoner over, blant annet fire i forsvar og keeper. Fem som hadde spilt forrige kamp, og enda et par som hadde sittet på benkene hele forrige kamp.

Men Tinn burde ha avgjort det i første omgang, da de sløste med sjansene og var ineffektive.
Tinn burde ha ledet med 5-6 mål, men det ble med to, og i tillegg fikk de et selvmål mot seg på slutten av første omgang.

Verst var det imidlertid at Tinns unge 15-årige talent Hauk Sauro fikk kragebeinsbrudd etter et brutalt møte med en brande av en seljordspiller.
Alt i alt en kamp Tinn IL nesten skulle unnvært å møte til.

7.div Menn avd. A 2017

Plass Lag Kamper Hjemme Borte Total Poeng
V   U   T     Mål        V   U   T     Mål         V   U   T   Mål           Diff
1 Siljan 8 4 0 0 20 – 5 3 0 1 22 – 8 7 0 1 42 – 13 29 21
2 Folkets Klubb 2     7 4 1 0 28 – 6 2 0 0 13 – 7 6 1 0 41 – 13 28 19
3 Gvarv 8 3 0 1 16 – 3 3 1 0 17 – 4 6 1 1 33 – 7 26 19
4 Kviteseid 7 2 1 0   8 – 2 2 0 2   8 – 9 4 1 2 16 – 11   5 13
5 Fossum 1 7 3 0 2 19 – 14 1 0 1 10 – 3 4 0 3 29 – 17 12 12
6 Åmdal-Tokke 7 2 0 1 17 – 5 2 0 2   6 – 12 4 0 3 23 – 17   6 12
7 Skarphedin 3 8 2 1 1 17 – 13 0 2 2   7 – 12 2 3 3 24 – 25 -1   9
8 Tinn 8 1 0 2   2 – 4 2 0 3 11 – 20 3 0 5 13 – 24 -11   9