Fem røvertall ikveld - Hvis Røvern ikke går ut ikveld blir det bonanza om en uke!

Fem røvertall ikveld - Hvis Røvern ikke går ut ikveld blir det bonanza om en uke!

Denne Røvern på Radio Rjukans radiobingo er den mest gjenstridige hittil. For femte uka er det fem røvertall ikveld. - Går den ikke ikveld blir det full bonanza neste uke. Da blir det en dobling i antall muligheter, sier Jan Roger Næset.
Radio-nytt
Publisert : 13.06.2017 21:00
Sist oppdatert : 14.06.2017 10:21

Femte uka med fem røvertall - er det mulig!???!!!
Å si at Jan Roger Næset og Odd Terje Mathisen er lei denne Røvern er vel å ta i, men det er veldig spesielt at den ikke har gått:
- Det var én som satt å venta på det rette tallet, ett av røvertalla, gjennom, 17 trekninger uten at det rette tallet kom forrige uke, og det er også helt eksepsjonelt, mener Odd Terje Mathisen.

Er det mulig!!???

- Ja, tydeligvis. Dette er Røvern som ikke har lyst til å hoppe opp over på en bingovinners konto. Det krever spesialtiltak! Hvis ikke Røvern går nå, så trår vi til med tidenes bonanza. Hva det er får du vite ikveld, men det vil være tidenes mest spennende bingo, tror Jan Roger Næset.

Men de holder beina på jorda. Det har aldri vært aktuelt å snakke 6 røvertall.
- Røvertallene er valgt av spillerne selv i forrige uke, og det er fem nye røvertall denne uka.
Det er  13, 19, 37, 45, 88 som er røvertalla denne uka, og verdien er Røvern på 70.000 kr i tillegg til den faste gevinsten du tar Røvern på, sier Jan Roger Næset.

Når det nå er fem røvertall, så kan det fort bli at du møter utsolgt når du skal handle bingobing til onsdagens omgang, tror Jan Roger Næset.
- Det eneste rådet vi kan gi da er å handle tidlig, og gå til neste forhandler dersom det er tomt et sted.
Vi prlver å få fylt opp i alle fall på steder p åRjukan hvis det går tomt, men vi har bare et visst antakll bonger også, så ikke drøy for lenge!

I tillegg til røvern og de vanlige gevinstene kan du vinne millionbeløp dersom du tar Sjansen på en overraskelse hos kommisjonær Gyda Tveito Kiosk.
Der ligger nemlig muligheten til både andelspill og milliongevinst - dersom du tar sjansen!

Linker:
Radio Rjukans Radiobingo på facebook
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS