Baby Driver åpner drivende august på Rjukan kino

Baby Driver åpner drivende august på Rjukan kino

Fredag har filmen som har fått best mottagelse i år ved siden av Dunkirk på kino. Baby Driver er en spesielt vellykket crossover romantsisk heist-actionfilm med et helt spesielt soundtrack. Til uka er det Valerian and the City of Thousand Planets, og så følger Annabelle 2.
Kultur
Publisert : 04.08.2017 10:39

August står for døra på Rjukan kino, og det er tid for mer kvalitet. Kinosjefen har satt opp et program som gir noe for de fleste.

Denne fredagen er et Norgespremiere på den svært kritikerroste Baby Driver, som er en film om en tinniusplaget musikkinteressert fluktsjåfør som hyres av en gjeng brutale bankranere.

Filmen har et soundtrack som er så i takt med filmen at man knapt her sett og hørt noe like.
Kritikerne mener filmen er et mesterverk, og filmen ligger med en score på 95% fresh på rottentomatoes. Det betyr at 19 av 20 anmeldere mener dette må sees.  

Saken fortsetter under traileren til Baby Driver:
Bigfoot Junior får knallkritikker, og er noe for hele familien.
Valerian and the City of Thousand Planets får norsk premiere 4. august, og er premierefilm den neset uka på Rjukan, med en stjernecast uten like, med Rihanna, Dane DeHann og Cara Delevigne i hovedrollene, og med John Goodman, Clive Owen, Ethan Hawke og Rutger Hauer, bare for å nevne noen.
Filmen er eventyr, action og sci-fi av de skjeldne, og tilbyr noe både for Star Wars-fansen og fans av sci-fi. 


Det er fortsatt mulig å få med seg Grusomme meg 3 på Rjukan kino.
Svært sannsynlig er det også at Annabelle 2: Creation, som kommer 11. august, får Rjukan-premiere. Skrekk er populært året rundt. Også her er det meldt om gode kritikker.
Det er også klart at action-komedien Lucky Logan blir satt opp på Rjukan kino. Og da er det bare å glede seg til å se en sann historie om noen av verdens mindre smarte bankranere, i regi av mannen som stod bak Traffic, Oceans eleven, twelve og 13, Stephe Soderberg. Her spiller Daniel Craig (James Bond) en idiot av en innsatt. Premiere 18. august.
Så er vi ikke mer enn 95% sikre, men får tippe hva som kommer på storskjerm på kino.
Et sikkert tips er vel den svært avventede filmatiseringen av Stephen Kings The Dark Tower. Det er kort sagt enrome forventninger til den på kino.20. august får den norske grøsseren Thelma av ingen ringere enn Joakim Trier premiere. det er den norske filmen som er solgt til flest land noensinne i norsk filmhistorie! Garanntert opp på Rjukan kino!
Så er vi rimelig sikre på at vi fra 25. august får se action-komedien American Made med Tom Cruise i hovedrollen i regi av geniale Doug Liman (Edge of tomorrow)


 

Linker:
Kinoklubb.no 
Kinoklubb.no på Rjukan Kinos facebookside
Rjukan Kino på nett
Rjukan kino på facebook
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS