BarneHelten og maskotten Bella håper på stor deltagelse lørdag

BarneHelten og maskotten Bella håper på stor deltagelse lørdag

Ta med deg barna til Tinn 12 august for å bli med på HelteRittet. Alle barn mellom 2 - 12 år får gratis startkontingent. Bella kommer selvfølgelig for å heie på både små og store
Sport
Publisert : 10.08.2017 09:00

Ta med deg barna til Tinn 12. august for å bli med på HelteRittet, oppfordrer TelemarkHelten på sin facebookside.
Alle barn mellom 2 - 12 år får gratis startkontingent. Maskoten Bella kommer selvfølgelig for å heie på både små og store, opplyses det.

Det har vært BarneHelt helt siden starten for seks år siden, og suksess har det vært hver gang. Første gang delte Gunnar "Kjakan" Sønsteby ut premiene selv. I år er det T-skjorte og mye mer til deltakerne, i tillegg til at de kan vinne sykkel.

- Alle barna, alle deltakere altså, får en lykt fra Systemkjøkken og litt Sport1, sier Siri Lauluten Slezak, som håper på stor deltagelse i år også. BarneHelten er nok det morsomste med å arrangere hele HelteRittet.
- Løypa er bittelitt forandra fra tidligere, men den vil være godt merka, sier Slezak, og minner om at alle må ha med hjelm.
- Det er som vanlig premier til alle deltakere, sier Slezak.

Påmelding er fra klokka 10.15 ved Rjukanhuset fram til starten for de minste - de på trehjulsykkel og støttehjul, som starter klokka 11.
Det er fem aldersklasser som starter i fem etapper.

Etter de yngste følger klasse på klasse med to og to årsklasser sammen. De eldste får opptil tre runder mellom Rjukanhuset og Løitegaard. De minste runder ned fra Storgata og over kortere enn halvveis på én runde.

- Vi håper alle tar med barn og sykkel, og husk også hjelp, sier arrangøren, som minner om at alle må være tilstede på premieutdelingen klokka 13, dersom de skal ha sjanse til å vinne sykkel.
- Vi trekker til vinneren er der, sier Hans Røysland.

Deltagelsen i BarneHelten er gratis, som før.

Det er også ulike tilbud til andre uproffe syklister. UngdomsHelten går ned til Miland og opp igjen i aldersklassen 13 til 16, mens familieHelten inviterer hele familier til å sette seg på sykkelen.

For Foreningen Tinnløypa, som arrangerer TelemarkHelten, er det viktig å få flest mulig ut, i alle fall som publikum den dagen.
Folk oppfordres til å bli med å heie på liten og stor, og vise at vi setter pris på prestasjonene.


Mer på: 
TelemarrkHeltens facebookside
www.telemarkhelten.no 
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS