Ny soleklar rekord for Lions loppemarked - fortsetter søndag og mandag

Ny soleklar rekord for Lions loppemarked - fortsetter søndag og mandag

Første dag av Lions Rjukans loppemarked i ballonghallen var en strålende suksess. Søndag fortsetter det med nye varer og auksjon, og mandag blir det restesalg.
Lokal
Publisert : 13.08.2017 07:00
Sist oppdatert : 14.08.2017 08:47

Første dag av Lions Rjukans loppemarked i Ballonghallen på Granli var en strålende sukess.

Like etter at båndet ble sluppet, var over 400 inne i hallen, og folk strømmet på hele dagen.
Både kassaapparat og vaffelpresse og pølsekoker gikk bokstavelig varme.

- Vi solgte over alt. Det gikk unna 12-13 liter vaffelrøre, alt av pølser og brus vi hadde kjøpt inn, så vi må rekvirere mer. Loppene gikk unna på løpende bånd, og til tross for to bankterminaler, kontaktbetaling og Vipps-mulighet ble det nok noen betalingskøer, sier klubbpresident Øystein Bekkeli i Lions Club Rjukan.

- Vi hadde en strålende dag, men så har vi mye fint også da, sier Bekkeli, som gledet seg over begeistringen over at folk gjorde kupp etter kupp i den store historiske Ballonghallen.

Det er fjerde året det er loppemarked i hallen, som brukes til vinterlagring. Men fra 20. mai og til loppisen i august er det lopper hallen brukes til, utenom lagringssesongen.
- Dette er så suksess at det blir nok en tradisjon videre også, tror Bekkeli.
- Såfremt Lions-medlemmene våre og andre frivillige orker jobben da. det er mye jobb, selv om det er moro også, sier Bekkeli.

- Søndag fortsetter loppemarkedet til samme tid 11 til 18, og vi har auksjon fra klokka 12. mandag blir det restesalg i tida 16 til 20, forteller Bekkeli, som gleder seg stort over en rekordartet førstedag.
- Vi fikk inn mange gode kroner som skal ut igjen i lokalsamfunnet til mange gode formål, spesielt retta mot barn, unge og eldre, sier Bekkeli, som røper at en ny eldre-rickshawsykkel nok er ett av formålene.

- Vi har fylt på med nytt, og noen kommer med noe idag også, så det er ingen grunn tikl å ikke ta turen. Her er flere skatter, noen vi oppdaget igår også, når vi pakket ut, og så husk at prisene blir lavere utover dagen, sier Bekkeli.

Linker:
Loppemarkedets facebookside


Arrangementsfakta:
Lions Club Rjukans
LOPPEMARKED 
12.-13. august -17
Kl. 11 - 18 i Ballonghallen, Granli 
Auksjon søn 13/8 kl. 12! 
Reste- og posesalg mandag fra kl. 16.
Kiosksalg - Alt til inntekt for gode lokale formål for barn, unge og eldre!
Kort, kontakt og Vipps!
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS