Bare få billetter igjen til kulturblåturen Fotspor

Bare få billetter igjen til kulturblåturen Fotspor

Det er her det begynner lørdag, og været er nå på plass lørdag kveld! I skrivende stund er det bare 40 billetter igjen til lørdagens kulturelle blåtur som skal starte på Stadion og ende i Tveitoparken. Alt innhold er hemmelig, men avsløres for de som kjøper billett på Rjukanbooking.no.
Kultur
Publisert : 18.08.2017 18:00
Sist oppdatert : 19.08.2017 11:50

Det er nå bare ca 40 billetter igjen til lørdagens Fotspor, og det haster om du skal sikre deg billett.

- Alt billettsalg foregår på Rjukanbooking.no ogdet er fortsatt mulig å hive seg med, opplyser  Marit Kvitne. 
Hun vil ikke røpe NOENTING om hva som skjer på den kulturelle vandringen, men vi veit av erfaring at det er mye spennende, og at man skal møte opp på Rjukan stadion i år, klokka 17.30. 
- Det starter presis klokka 18, og da må alle være på plass, sier Kvitne, som veit hva som skjer, men som likevel gleder seg som en unge.

Billettene til Fotspor er i begrenset antall, men nettopp derfor blir det også en alternativ familiefest i Tveitoparken samtidig, som forenes med Fotspor når de kommer ned i Tveitoparken.

Kvitne, som 
imidlertid lover at den tredje utgaven av Fotspor har mange overraskelser.

- For første gang møtes vi ikke på Rjukan Stasjon, men i år på stadion.
De som har kjøpt billett møter der fra klokka 17.30, og så blir det en 3 kilometers kulturreise med en rekke overraskelser underveis, forteller Kvitne, som altså ikke vil røpe annet enn at Fotspor i år ender opp i en St. Hansfest (!) i Tveitoparken, som er åpen for flere med egen billett, varer til lagt på natt.

St.-Hans kommer altså seint til Tinn iår?

- Ja, det er en nikk til tradisjon om St. Hansfester i Tveitoparken, og vi liker å gjøre ting på vår egen måte, og ikke som alle andre her i Tinn, ler Kvitne, som minner om facebookeventet til Fotspor

Linker:
Fotspor på facebook 
St. Hans-feiring i Tveitoparken 19. august

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS