Ny Snømannen-trailer viser mer fra Vemork

Ny Snømannen-trailer viser mer fra Vemork

Her kan du se trailer nummer to til Snømannen, som nå er sluppet av Universal Pictures. Traileren er totalt annerledes den første, til tross for at mange scener likevel er kjent fra den første. Vemork kommer bedre fram på den nye.
Film med Tinn-tilknytning
Publisert : 06.09.2017 10:00
Sist oppdatert : 06.09.2017 10:02

Den nye traileren, Trailer #2, til Snømannen-filmen, som har verdenspremiere fredag 13. oktober, og førpremiere på Rjukan torg 11. oktober, viser både Vemorkbrua og flukten på tvers av rørgatene ved vemork.
Traileren ble lagt ut seint mandag 5 uker før verdenspremieren, og er ganske ulik den første i oppbygging.
Den første traileren lyktes i å skape oppmerksomhet om filmen, og den andre forteller mer om hva slags film dette er.

Taileren røper også at uttalen på Jo Nesbøs helt er "Harry Hole" lest på engelsk, som i hull, og ikke "holy" som noen spekulerte i da filmen skulle bli en realitet.
Vi får også se mer av Chloë Sevigny, i rollen som Syloia Ottersen, kona til Rolf, som blir meldt savnet før hun forsvinner. Vi skjønner også at det er Val Kilmer som står over Ulriken i Bergen med pistol og skyter opp i lufta.

Saken fortsetter under traileren.Billettene til førpremieren på Rjukan kino, dvs på Rjukan torg i regi av Rjukan kino og kulturkontoret er nå lagt ut for salg, og det er allerede på ett døgn solgt mye billetter.

Linker:
Link til billettsalget
Rjukan Kinos nettside
Rjukan kino på facebook 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS