Avsluttet Sommerles-kampanjen med premietrekning

Avsluttet Sommerles-kampanjen med premietrekning

Årets Sommerles-kampanje ble avsluttet på MOT-kaféen torsdag. Hele 189 skolebarn i Tinn har vært med å lese i sommer. Sanja Pasovic er veldig fornøyd. Rjukan Bibliotek innkalte til avslutning på MOT-kaféen, som mange av barna fikk oppleve for første gang. Gode tall - Sommerles er nå over og vi har gode tall å vise fram. - Vi har hatt 189 elever ble med, og hele 41, 8 % har vært gutter. Dette er betraktelig flere deltakere enn tidligere, og det gir oss en fjerde plass i fylket med 43,3%, stråler barnebibiliotear ved Rjukan Bibliotek Sanja Pasovic. Tokke best Foran inn er Tokke, Vinje og Kviteseid. På 3. plass var Kviteseid en hårsbredd foran med 44,8%, mens 2. plassen Vinje oppnådde 59,2% og på en suveren 1. plass er Tokke med utrolige 84,3%. - Vi markerer sommeravslutning med premieutdeling, pølse, saft og litt av hvert her på Mot-kaféen, forteller Sanja. Det er også en mulighet til grunnskoleelever å prøve seg på apparater som biljard, bordtennis, fotballspill og ikke minst danse til kul musikk på danserommet her på MOT-kaféen. Store bokpakker To representanter fra Ungdomsrådet, Sara Olsen Grumheden og Margit Ingolfsland stod for premieutdelingen. Premiene var store poser med bøker, kinobilletter, digispiller og diplom. - Vinnerne har blitt trukket elektronisk, fortalte Sanja, før man opplyste i tur og orden de tre vinnerne, som ble 4.klassingen Seku Sesey, Thelma Sjøtveit (3. klasse) og Mathias Torberg (2. klasse). Etterpå var det konkurranse for alle som var kommet. Thelma har lest mye - Jeg har lest forskjellige bøker, og Vilma fantasidilla var faktisk den beste, og nå holder jeg på med Dustedagboka, forteller Thelma, som, synes det er gøy å lese, og å vinne. Hun tror hun vil lese når det ikke er lesekampanje også. - Jeg tror det, at jeg skal lese mer, sier Thelma, og forteller at lesinga har vært helt frivillig.
Kultur
Publisert : 22.09.2017 17:00

Det strømmet til med barn på MOT-kaféen torsdag ettermiddag da årets Sommerles-kampanje skulle ha sin avslutning med trekning.

Årets kampanje, som går i hele Telemark, har vært en stor suksess. 189 skolebarn i Tinn har vært med og lest i hele sommer. Denne ettermiddagen vanket premier til noen heldige som ble trukket ut..

- Sommerles er nå over, og det har vært veldig moro. Vi har gode tall å vise fram. Vi har hatt 189 elever ble med, og hele 41, 8 % har vært gutter. Dette er betraktelig bedre anntall og ikke minst gutte.prosent enn tidligere, og det gir oss en fjerde plass i fylket med 43,3%, forteller Rjukan Biblioteks barne- og ungsdomsbibliotekar Sanja Pasovic. 

Foran Tinn er Tokke, Vinje og Kviteseid. På en suveren 1. plass kom Tokke som vanlig, nå med utrolige 84,3%.
- Vi markerer sommeravslutning med premieutdeling, pølse, saft og litt av hvert her på Mot-kaféen, forteller Sanja. 

To representanter fra Ungdomsrådet, Sara Olsen Grumheden og Margit Ingolfsland stod for premieutdelingen. Premiene var bøker, kinobilletter, digispiller og diplom.
- Vinnerne har blitt trukket elektronisk, fortalte Sanja, før man trakk de tre vinnerne.
Det ble 4.klassingen Seku Sesey, Thelma Sjøtveit, som går i 3. klasse og tilslutt en mege tspent Mathias Torberg. Andreklassingen var spent på hva som var i posen.
Etterpå var det konkurranse for alle som var kommet, og enda noen premiemuligheter.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS