Hør Fassbender og Ferguson snakke om filmingen på Rjukan

Hør Fassbender og Ferguson snakke om filmingen på Rjukan

Internasjonal presse får nå intervjuer med Michael fassbender og Rebecca Ferguson i forbindelse med verdenspremieren på The Snowman. De to har vært i studio for promointervjuer i London. her kan du se noen av dem.
Kultur
Publisert : 08.10.2017 17:08
Sist oppdatert : 09.10.2017 10:22

I et 60-talls land vil The Snowman har premiere kommende uke, mens like mange land følger uka etter. det er nå klart at filmen har så høy kvalitet at den faktisk vil få kinopremiere over hele verden; fra de minste til de største nasjoner, som du kan se her på imdb, selv om oversikten er langt fra komplett.

Snømannen-filmen får verdenspremiere med hovedvekt i Europa, Midt-Østen og Afrka i så ulike land som Algerie, Forente Arabiske Emirater, Svets, Hellas, Irak, Qatar, Storbritannia, Polen, Botswana, Sør-Afrika, Romania, foruten de nordiske landene. Deretter følger lant annet USA  20. oktober og en rekke asiatiske markeder følger i november og desember.

Filmens to største filmstjerner Rebecca Ferguson og Michael Fassbender var for noen dager siden i filmstudio i London, der en rekke medier meldet sin ankomst.


Her ser du Hollywood XYZs intervju, dessvere med litt svak lyd på selve intervjueren, men desto mer morsomme kommentarer fra skuespillerne:Social News har lagt ut denne videoen:
Future Flix har lagt ut denne for noen timer siden:Og tilsvarende intervju med Rebecca Ferguson:


Et 15 minutters radiointervju er gjort av BBC's Simon Mayo:Og så får vi linke til den første traileren til filmen:
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS