Røvern fortsatt på topp - overlevde sommeren!

Røvern fortsatt på topp - overlevde sommeren!

På Radio Rjukans radiobingo har Røvern uvanlig nol overlevd siommeren, og er fortsatt oppe i 70.000 kroner, men mulighetene til å stikke av med toppgevinsten er stor.
Radio-nytt
Publisert : 21.06.2018 21:00
Sist oppdatert : 13.08.2018 08:06

Ny sommer og nye muligheter! Og det stemmer neppe bedre enn når man snakker om Radio Rjukans Radiobingo!
For Røvern pleier å ryke når sommerukerne kommer. Ekstra stas er det når Røvern er på topp, og det er den nå onsdag klokka 20.

Men i sommer har Røvern blitt liggende, til stor glede fopr de sommerspillende, ikke minst turistene.

- Når det ikke ble storgevinst i sommer, betyr det bare at det er gode muligheter til å bli svært fornøyd nå på ettersommeren! Røvern blir nok ikke liggende lenge, tror Jan Roger Næset.
Røvern har det nemlig med å gå om sommeren - sikkert fordi endel drar på ferie - men sommeren er jo ikke helt slutt ennå.
- Mulighetene virker ekstra store om sommeren, men den øker jo uansett for hver uke som går, reint statistisk, sier Næset.

Han er én av to bingogeneraler på Radio Rjukan, og de har vært med siden den spede starten for 31 år siden, så de veit hva de snakker om.
- Hva er vel bedre enn å benke seg en onsdagkveld med bongene klare og 80.000,- i premier? Spør Jan Roger Næset retorisk.
- Alle veit vel at radiobingo er det spillet du kan spille med størst vinnersjanse, uansett spillform, så da er det jo ikke noe å lure på, sier Næset, som veit hva han snakker om.
Sammen med makker Odd Terje Mathisen har han drevet med radiobingo i snart 30 år. Og foreningsbingo har han holdt på med lenge før det. I år er Radio Rjukan 31 år, men bingoen er viktigste holdepunkt for svært mange.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS