Se ferske videoer fra Snømannen-produksjonen

Se ferske videoer fra Snømannen-produksjonen

Rykende ferske featurettes og B-rolls fra Snømannen er ute på nettet fra UIP og The Museum of Cinema , og kan fungere som en smakebit på hva du kan se seinere i uka på førpremiere eller på kino fra fredag. Såkalte B-Rolls er film av filminnspillingen som viser hvordan den foregår.
Kultur
Publisert : 09.10.2017 18:18
Sist oppdatert : 09.10.2017 19:37

Ukas store begivenhet i Tinn er naturligvis førpremieren på Snømannen på Rjukan torg, to dager før filmen har ordinær verdenspremiere på Rjukan kino og i store deler av Europa. 

Se 6 videoer nedenfor

PR-maskineriet til filmen er igang rundt om i Verden, og det innebærer både intervjurunder for skuespillerne, og offentliggjøring av filmklipp som ikke har vært frigitt tidligere.

Det innebærer også også frigivelse av bakomfilm og B-Rolls. Vi veit at det stilles store forventninger til bakomfilmingen fra Snømannen, som skal gi ekstra oppmerksomhet til Rjukan som innspillingssted for både NIA og for Hydro Energi, som en form for payback og ekstra-PR for velvillighet underveis i filmprosessen.
I påvente av at denne eller disse kan foreligge, har vi fått tak på noen såkalte featurettes fra UIP (United International Pictures) samt B-rolls. Det er filmopptak av selve filminnspillingen på et såkalt B-kamera som dokumenterer hva om foregår under innspilling.

Se 6 videoer nedenfor.

To stk Featurettes fra distributøren United Inbternational Pictures og fire B-Rolls fra The Museum of Cinema.


Linker:
Link til billettsalget
Rjukan Kinos nettside
Rjukan kino på facebook 


UIP-Featurette om Norge som innspillingssted:


UIP-Featurette om forfatter Jo Nesbø og regissør Tomas Alfredson:


B-Roll 1 fra Stiftelsen The Museum of Cinema:

 
B-Roll 2 fra Stiftelsen The Museum of Cinema:


B-Roll 3 fra Stiftelsen The Museum of Cinema:


B-Roll 4 fra Stiftelsen The Museum of Cinema:


#TheSnowmanMovie #TheSnowman #Snømannen #VisitRjukan #VisitVemork #Rjukan #RebeccaFerguson @FassbederWay @MichaelFassbender @ValKilmer @FassbenderLane #BeatFassbender
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS