Utepremieren utsolgt til sesongens kaldeste kveld

Utepremieren utsolgt til sesongens kaldeste kveld

Førpremieren på Snømannen-filmen på Rjukan torg er nå utsolgt. De første kritikkene er svake, og heller ikke på Rjukan smiler skjebnen til Snømannen. Det er meldt regn og 5 varmegrader på det som er høstens kaldeste dag hittil. Men Filmmagasinet, Nettavisen og Oppdalingen triller terningkast 4 i de siste tre anmeldelsene.
Film med Tinn-tilknytning
Publisert : 10.10.2017 18:00
Sist oppdatert : 10.10.2017 18:46

Førpremieren på Snømannen onsdag kveld på Rjukan torg er nå utsolgt, melder Rjukan kino.
- Vi klarte det målet. Vær tidlig ute for å unngå kø og kle dere godt og ta med regntøy. Dessverre er det meldt regn. En fantastisk opplevelse blir det uansett vær, melder Rjukan kino på sin facebookside.

De første tre anmeldelsene som kom var ikke imponerende lesning, men Filmmagasinet triller terningkast 4 for filmen i sin anmeldelse som nettopp er ute. 

Avisa Oppdalingen gir også en firer, og mener den slutter for brått.

Nettavisen anmelder også filmen til 4.
Men før det anmeldte adresseavisen, VG og Filmpolitiet i P3 filmen til 2'er.

Det er rigget til på torget, og kinoforestilling blir det, selv om det er meldt regn i et usikkert varsel fra Meteorologisk institutt. Det er sågar meldt om bare 5 grader. Til helga er det igjen meldt 13 varmegrader, så man kan si det er maks uflaks for Snømannen.

I Oslo er noen tinndøler invitert på spesialvisning for spesielt inviterte, og dit kommer også Rebecca Ferguson og Jacob Oftebro, i tillegg til regissør Tomas Alfredson med kona Charlotte.

De to sistnevnte kommer også til Rjukan, dersom ikke regnværet og tåke setter stopper for det. Den avgjørelsen tas først tidlig onsdag.
Det er ikke Alfredson det står på.

Adm. dir i Hydro Energi Pål Thorud, klutursjef Marit Kvitne og skuespiller Bjørn Iversen er blant de inviterte i Oslo, der disse snømannen-isplakatene ble satt opp nå i 16.30-tida.

De første tre kritikkene til filmen har tikket inn, og det til terningkast 2, men det meldes om at forhåndsalget til filmen går bra.

Nå bes altså folk ta på seg godt med klær og regne med regnvær på Rjukan torg onsdag kveld.

Det er satt opp ordinære innendørsforestillinger av Snømannen på Rjukan kino fredag 19.45 og lørdag klokka 19.15.

Linker:
Link til billettsalget 
Filmens norske nettside - Snømannenfilmen
Filmens internasjonale nettside - TheSnowmanMovie
Rjukan Kinos nettside
Rjukan kino på facebook 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS