Liten skremt kanin søker eier

Liten skremt kanin søker eier

Denne lille kaninen har tatt bosted inne i steinrøysa midt i byen, ved Sam Eydesgate 123. Bodil Svalde forbarmer seg over den, men håper eieren finner den, eller at den får en ny eier.
Lokal
Publisert : 04.11.2017 11:05
Sist oppdatert : 04.11.2017 12:50

Den har vært her her i flere dager, og det er snart for kaldt for en slik liten kanin-kropp, sier Bodil Svalde. Kaninen har hoppet rundt i området i flere dager, og har funnet seg en liten steinhule den kryper inn i like ved Sam Eydesgate 123.

Den er en hvit og lysebrun tam kanin, en dvergveder, som stirrer på oss med store øyne, når vi finner den under en stein i skråninga bak en masse kvistverk. Såpass mye kvist at vi sliter med å få tatt et fokusert bilde av den før den skremmes vekk.

Den lettskremte kaninen liker ikke mye styr, og ser litt malplassert ut i den mosegrønne streinrøysa mot lia ved O-Type-husene.
Svalde har satt ut et sort kattebur med teppe til den, men har ikke sett at den blir brukt.

- Det er hjerteskjærende, sier Svalde.
Hun har fått inn notis i avisa og lokalradioen, og har delt det på sosiale medier.
Fortsatt har ingen meldt seg som eier.

- Den er ikke redd for mennesker, men for hunder og mye bråk, da stikker den unna, så det er helt sikkert noen som eier den, sier Svalde, før hun betenkt også ser for seg at den kan være dumpet.
- Kanskje det er noen som har kvittet seg med den, og ikke vil ha den lenger.

Nå håper hun at enten eieren som savner den melder seg, eller at noen forbarmer seg over den før kulda setter inn om noen dager. Steinrøya er neppe stedet for den lille krabaten.

og våre forsøk på å fotografere den fører da også til at den kryper inn i hula si og forsvinner. (Se bildene i bildegalleriet nedenfor.)

Svalde har lagt det ut i sosiale medier

Flere bilder i bildegalleriet nedenfor.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS