Hjeltnes gledet publikum på bankmøte

Hjeltnes gledet publikum på bankmøte

Tidligere Solpris-vinner Arne Hjeltnes var hovedtrekkplaser da Tinn Sparebanks holdt infomøte på Rjukanhuset. Banken fikk informert om sparing, mens Hjeltnes støtter Rjukan som OL-by.
Lokal
Publisert : 13.11.2017 22:00
Sist oppdatert : 14.11.2017 10:16

Arne Hjeltnes var i storform og fikk god respons fra nesten 200 fremmøtte da han foredro om endringsdyktighet på slutten av Tinn Sparebanks store infomøte.

Det var en godt informert TV-kjendis som hadde tatt turen fra Oslo for å være trekksplaster på Tinn Sparebanks infomøte om sparemuligheter.

For en uke siden stod han fram og forsvarte Rjukan og Notoddens OL til Telemark-søknad på Dagsnytt 18 og gjentok det i Rjukanhuset selv om Hjeltnes er fra Voss, som sammen med Bergen sysler med egne OL-søknadsplaner.
- Jeg er for alle søknader om OL. Det er god økonomi, og hva kan vel være mer perfekt enn et OL i Telemark, sier Hjeltnes. 

- Solprisen er jeg veldig stolt av. det er den eneste ordentlige prisen jeg har fått, før det er det bare noen pokaler i kretsrenn og slikt, sa Hjeltnes, som hadde mye Rjukan i sitt foredrag.
Temaet han snakket rundt var "Rjukan i den store verden", det å være smart og ikke minst endringsdyktighet, noe Hjeltnes mener man er gode til på Rjukan.
- Det er alltid gøy å komme til Rjukan, og jeg er stadig innom. Jeg var her for å filma for en liten stund siden, og så var jeg en tur på Gaustatoppen bare på egenhånd. Men jeg pleier å kjøre igjennom denne veien mellom øst og vest, og jeg bor jo i Oslo, så det er ikke så lange veien, sier Hjeltnes, som håper det blir noe av OL.

- Gjerne her. Telemarkingene har jo gått høyere ut på banen. Men vi må si ja til OL uansett. Og så får vi alle støtte det som blir valgt. Jeg har vært på flere OL og jobba, bl.a. for TV2, og OL lønner seg stort på mange måter.
Her på Rjukan var han imidlertid i sin relasjon til sparebankene.
- Jeg har hatt mye med Sparebankene å gjøre, og det jeg serverte var litt fiskesuppe, men jeg har satt meg inn i Rjukan, og lærer mye av det når jeg reiser rundt, sier Hjeltnes, som har fått med seg både laks på land-prosjektet og datalagringen her.

Banksjef Svein Olav Gvammen var svært fornøyd med oppmøtet og det de fikk fram denne dagen.
- Jeg er godt fornøyd, og Arne Hjeltnes visste jeg kom til å bli bra, og han er opptatt av småsamfunn og industrisamfunn, så han er på mange måter veldig reflektert i forhold til det, sier banksjef Svein Olav Gvammen, som synes de hadde en svært vellykket kveld, og som ikke fikk med seg at han allerede hadde uttalt seg på radio om OL-planene.
- Jeg hørte ikke det, men fikk jo vite om det før han kom, så jeg at han var positiv til OL, sier Gvammen.

Før Hjeltnes var på var det markedsdirektør i Eika Karl Otto Gulseth som på underholdende vis snakket om renters rente, sparemetoder og sparemarkedet generelt.

- Han var her for å få fram vårt budskap om ulike sparingsmuligheter og de nye fondsparemulighetene. Det er viktig at kundene våre veit om hva som skjer i det markedet , de nye skattefordelene og at markedet beveger seg. Vi ønsker at kundene er orienter og at de tar kontakt om det, mener banksjefen.

- Vi har mye besøk på det nå, og vi har brukt mye penger på å utdanne folk til å være finansielle rådgivere, og hjelpe kundene å få mer ut av pengene sine. Men budskapet idag var at kundene skal få info om IPS, aksje- og skattefordeler.
Det synes jeg vi fikk til bra, sier Gvammen.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS