Budsjettbehandlingen utsatt pga sentralt vedtak fra regjeringshold

Budsjettbehandlingen utsatt pga sentralt vedtak fra regjeringshold

Hele budsjettbehandlingen i Tinn kommune ble idag utsatt som følge av vedtak i regjeringsforhandlingene. Det er nå uklart når budsjettet vil komme opp igjen.
Politikk
Publisert : 23.11.2017 12:35
Sist oppdatert : 23.11.2017 17:08

Det direktesendte møtet idag ble avbrutt av en telefon. Etter en times lukket møte i formannskapet ble hele dagens budsjettbehandling utsatt.

En times tid etter gikk denne pressemeldingene ut fra rådhuset:

«Budsjettbehandlingen i Tinn kommunes formannskap ble i dag enstemmig vedtatt utsatt. Dette skyldes at kommuneledelsen i dag morges ble gitt informasjon som vil ha store konsekvenser for kommunens budsjett i 2018» heter det i meldinga fra ordfører Birkeland, der det loves oppdatering når «involverte parter er informert og vi har fått bedre oversikt over det inntrufne», heter det i pressemeldingen fra ordfører.

Etter det Radio Rjukan er farer kan det være beslutningen om at det er flertall i regjeringsforhandlingene om å fjerne den såkalte industriskatten, eller skatt på verker og bruk.
Dette vedtaket vil få enorme konsekvenser for endel kommu7ner med store hjørbesteinsbedrifter og gså muligens kraftverk.
 

Seinere ble det klart at det var beskjeden fra UDi om nedleggelse av Mandheimen Statlige Asylmottak med 170 asylanter som var årsaken, noe som er en konsekvens av regjeringens asylpolitikk.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS